Verschillende meeteenheden gebruiken op dezelfde tekening | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu ?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Afzonderlijke meeteenheden definiëren voor lengte, oppervlakte en volume

Bluebeam Basics-abonnees zijn beperkt tot meethulpmiddelen voor lengte en oppervlakte.

Uw Paginaschaal bepaalt de standaardmeeteenheid voor uw tekening, maar u kunt onafhankelijke meeteenheden instellen voor specifieke markeringen door onderstaande stappen te volgen:

1. Open het paneel Metingen .
    2. Voer in de pdf een meting uit, of selecteer de gemarkeerde meting waarvoor u een onafhankelijke eenheid wilt instellen.
    3. In het paneel Metingen stelt u de meeteenheden in voor Lengte, Oppervlakte en Volume (afhankelijk van het type meting).
    4. Selecteer een meeteenheid voor Lengte, Oppervlakte of Volume. De eenheden werken de geselecteerde markering bij, onafhankelijk van de paginaschaal.

Als de werkbalk Eigenschappen is ingeschakeld, kunt u ook meeteenheden instellen en aanpassen.

Aangepaste meeteenheden instellen als standaard

Met Als standaard instellen geven uw lengte-, oppervlakte- en volumemetingen altijd uw onafhankelijke eenheden weer. Dit kunt u als volgt doen:

1. Na het toepassen van onafhankelijke eenheden op een markering, klikt u met de rechtermuisknop op de markering.
  2. Selecteer Als standaard instellen.