Meld u aan bij Revu 21 met uw Bluebeam ID

Dit artikel is van toepassing op:

• Geen abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete

In Revu 21 heeft u geen serienummer en productcode meer nodig om u te registreren. Om Revu te gaan gebruiken, hoeft u zich alleen maar aan te melden met uw Bluebeam-ID (BBID) om uw licentie te valideren.

Als u Revu 21 nog niet hebt gedownload en geïnstalleerd, bekijk dan de Installatiehandleiding voor Revu 21.

Aanmelden bij Revu

1. Als u Revu 21 opent, verschijnt er automatisch een aanmeldvenster. Als u dit venster gesloten heeft, selecteert u Aanmelden in de rechterbovenhoek van de Menubalk.
  2. Selecteer uw serverregio in het vervolgkeuzemenu.
    Als u uw serverregio niet kent, kunt u die vinden in uw welkomstmail.
  3. Meld u aan met het BBID-e-mailadres dat bij uw abonnement hoort.
  4. Wanneer u bent aangemeld, wordt het e-mailadres van uw BBID weergegeven in de rechterbovenhoek. Selecteer uw e-mailadres om accountinformatie te bekijken of om uit te loggen bij Revu.

Als er Pakket: Gratis onder uw accountinformatie staat, dan is het ingevoerde BBID niet gekoppeld aan een actief Bluebeam-abonnement. U kunt echter nog steeds pdf’s openen, bekijken en afdrukken met Alleen-lezentoegang. Als u denkt dat de toegangsrechten voor uw pakket niet kloppen, neem dan contact op met uw bedrijfsbeheerder of dien een Bluebeam-supportticket in.

Zonder actief abonnement heeft u beperkte toegang tot de functies van Revu 21. Met deze beperkte functies kunt u wel samenwerken aan projecten in Studio. Zie In Revu 21 werken zonder abonnement voor meer informatie.

Aanmelden bij Studio

Als u Studio wilt gebruiken, klik dan eerst in het Studio-paneel op ‘Gebruik mijn Revu-aanmeldingsgegevens’ voordat u zich aanmeldt. Lees Aanmelden bij Studio met een apart Bluebeam ID (BBID) als uw Studio-projecten en -sessies zijn gekoppeld aan een ander BBID.

How-to

Revu 21

Studio

Lees hoe u zich aanmeldt bij Revu 21 met de BBID-inloggegevens die bij uw abonnement horen.