Studio-sessiemarkeringen zijn vergrendeld en kunnen niet worden bewerkt | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Core
  • Complete

Probleem

U kunt uw eigen markeringen en/of die van een andere gebruiker niet bewerken in een Studio-sessie.

Oorzaak

Markeringen die op een pdf zijn geplaatst voordat deze is geüpload naar Studio kunnen niet worden bewerkt in een sessie, zelfs als u de markeringen zelf geplaatst heeft. Daarnaast kunnen markeringen die door een andere deelnemer in een actieve sessie zijn geplaatst alleen door die deelnemer bewerkt worden.

Oplossing

Hoewel markeringen in deze gevallen worden vergrendeld om de documentintegriteit te behouden, kunt u met de volgende stappen wijzigingen aanbrengen en deze delen met de rest van de sessiedeelnemers:

1. Meld u aan bij Studio en doe mee aan de sessie.
  2. Open de sessie-pdf met de markeringen die u wilt bewerken.
  3. Indien uw machtigingen het toestaan, gaat u naar Bestand > Opslaan als.
  4. Sla de pdf op uw lokale/gedeelde schijf op.
  5. Heropen de pdf in Revu en bewerk de markeringen zoals gewenst.
  6. Ga terug naar de sessie en selecteer Bestand toevoegen.
    In Revu 21 kunt u alleen bestanden aan een sessie toevoegen als u een Core- of Complete-abonnement heeft. Als u een Basics-abonnee bent, moet u machtigingen voor volledige controle aanvragen bij de sessiehost.
  7. Kies vanuit de Verkenner de pdf met uw bijgewerkte markeringen en upload deze naar de actieve sessie als een nieuwe versie.

Problemen oplossen

Revu 21

Studio

Markeringen die vóór een Studio-sessie of door een andere deelnemer zijn geplaatst, zijn vergrendeld en kunnen niet worden bewerkt. Lees hoe u een nieuwe versie van een pdf met bewerkte markeringen uploadt.