Abonnementsfuncties van Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

In Revu 21 hangt de beschikbaarheid van functies nu af van het abonnement dat is gekoppeld aan uw Bluebeam ID (BBID): Basics, Core of Complete.

Om te controleren welk abonnement u hebt, logt u in bij Revu 21 en selecteert u het e-mailadres van uw account in de rechterbovenhoek.

Abonnementsaccount

U heeft nog steeds toegang tot Studio zonder een Bluebeam-abonnement, maar u heeft een Bluebeam ID (BBID) nodig om in te loggen. Lees dit artikel (EN) voor meer informatie over het werken in Revu 21 zonder abonnement.

Abonnementsfuncties

Selecteer hieronder een categorie om te zien welke functies van Revu 21 beschikbaar zijn Basics-, Core- en Complete- abonnementen.

Lees dit artikel voor meer informatie over de functies van abonnementspakketten in Bluebeam Cloud.
PDF-beheer
Functie, kenmerk Basics Core Complete
Wachtwoordbeveiliging toepassen en machtigingen instellen
Sets openen en bekijken
Kop- en voetteksten toevoegen en bewerken
Bladwijzers en paginalabels maken
PDF-bestanden combineren
Formaat van nieuwe pagina’s bepalen en van bestaande pagina’s wijzigen