Windows S-modus, Windows RT, Windows 8 en Microsoft Surface | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

Dit artikel is van toepassing op:

• Basics
  • Core
  • Complete

Ondersteunt Bluebeam de Microsoft Surface Pro?

Ja, zolang uw apparaat een Intel-processor heeft en u Windows niet in de S-modus gebruikt. Apparaten zoals de Surface RT en Surface Pro X zijn niet compatibel met Revu omdat deze apparaten een mobiele ARM-processor hebben.

Werkt Revu 21 op Windows 10 of 11 in de S-modus?

Nee, met Windows 10 en 11 in de S-modus kunt u alleen apps uit de Microsoft Store installeren. Revu is niet beschikbaar in de Microsoft Store.

Werkt Revu 21 op Windows 8?

Nee, Revu 21 is alleen compatibel met Windows 10 en 11. De ondersteuning voor Windows 8 is op 12 januari 2016 beëindigd.

Werkt Revu 21 op Windows RT?

Nee. Windows RT is een verouderd besturingssysteem voor mobiele apparaten die ARM-processors gebruiken in plaats van Intel-processors. Dit is geen volledige versie van Windows.

Op de pagina over compatibiliteit en systeemvereisten vindt u meer informatie over de compatibiliteit van Revu 21 met software en hardware.

Configuratie

Compatibiliteit

Systeem en omgeving

Lees meer over de compatibiliteit van Revu met Windows 8, Windows in de S-modus, Windows RT en Microsoft Surface.