Hulpmiddelen om extern te werken | Revu 21

Gebruikt u een oudere versie van Revu?

We helpen u graag extern te werken

Bluebeam doet er alles aan om u te bieden wat u nodig hebt om veilig thuis te werken. Met Bluebeam-abonnementen heeft u toegang tot Revu 21, Studio en Bluebeam Cloud op maximaal vijf apparaten met één login. Hier zijn enkele artikelen en video’s om u hierbij te helpen.

Studio

Installatie

Revu 21

Bluebeam Cloud

Bluebeam doet er alles aan om u te bieden wat u nodig hebt om veilig thuis te werken. Of u nu in real time digitaal wilt samenwerken met uw team via Bluebeam Cloud of gewoon hulp nodig hebt bij de installatie van Revu op uw thuiscomputer: hier volgen enkele artikelen en video’s om u te helpen aan de slag te gaan.