Zo voegt u pagina’s toe aan het begin of einde van een pdf

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Relevante producten

Microsoft Word en Excel

Met de Bluebeam-printer of -invoegtoepassing kunt u snel pagina’s toevoegen aan het begin of einde van een bestaande pdf, in plaats van een tweede pdf te maken en vervolgens Pagina’s invoegen Pictogram pagina's invoegen of Pdf’s combineren Pictogram Pdf's combineren te gebruiken. Dit is handig bij het maken van pdf’s vanuit verschillende ingebouwde toepassingen, zonder dat er een batchproces hoeft te worden uitgevoerd.

Als u Revu 21 gebruikt, heeft u een Core- of Complete-abonnement nodig om de Bluebeam-printer of -invoegtoepassing te gebruiken.

Soorten toevoegmodi:

Er zijn drie soorten toevoegmodi, die toegankelijk zijn in het dialoogvenster Opslaan als vanuit onze ondersteunde plug-ins, of door af te drukken met de Bluebeam pdf-printer. De modi zijn als volgt:

• Overschrijven: vervangt de bestaande pdf.
  • Voorvoegen: voegt de nieuwe inhoud toe aan het begin van de bestaande pdf.
  • Bijvoegen: voegt de nieuwe inhoud toe aan het einde van de bestaande pdf.

Zo voegt u pagina’s aan een pdf toe

U kunt geen pagina’s aan een pdf toevoegen als de pdf op dat moment geopend is in Revu of een ander programma. Als er een melding verschijnt dat de pdf geopend is, sluit u de pdf en klikt u op Opnieuw proberen.
  1. Open een document in Word.
  2. Klik in het lint onder de groep Bluebeam op PDF maken Blauw pictogram Bluebeam pdf maken en sla de pdf op.
  3. Open vervolgens een spreadsheet in Excel en klik op de knop PDF maken Blauw pictogram Bluebeam pdf maken.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Opslaan als de naam van de pdf die u zojuist in Word heeft aangemaakt.
  5. Kies in de vervolgkeuzelijst Modus toevoegen Bijvoegen.
  6. Klik op Opslaan. De nieuwe pagina’s worden toegevoegd aan het einde van het bestaande pdf-bestand.

How-to

Revu 2019

PDF-beheer

Revu 20

>Met de Bluebeam-printer of -invoegtoepassing kunt u snel pagina’s toevoegen aan het begin of einde van een bestaande pdf.