De volledige controle over een Studio-project toewijzen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Spring naar andere versies:

U kunt de volledige controle over een project aan een andere gebruiker geven door de machtigingen aan te passen in de projectinstellingen. De uitgenodigde gebruiker heeft hiervoor een Bluebeam Studio-account nodig en moet zich minimaal één keer hebben aangemeld bij het project.

U kunt het eigendom van een Studio-project niet volledig overdragen omdat de host dezelfde moet blijven.
De uitgenodigde gebruiker hoeft niet bij het project te zijn aangemeld wanneer u de volledige controle aan die gebruiker toewijst. Raadpleeg Een Studio-account aanmaken in Bluebeam Revu als de gebruiker geen Studio-account heeft.
  1. Meld u aan bij het project en klik op Pictogram Projectinstellingen Revu Projectinstellingen.
  2. Ga naar het tabblad Permissies en selecteer het e-mailadres van de gebruiker vanuit de lijst Gebruiker/Groepen aan de linkerkant.
    1. Als de gebruiker niet in het project staat, klikt u op het plusteken aan de linkerkant en selecteert u de gewenste gebruiker vanuit het dialoogvenster Gebruikers/groepen toevoegen, waarna u op OK klikt.
  3. In het venster Toegepaste machtigingen selecteert u Volledige controle > Toestaan.
  4. Selecteer Toepassen en vervolgens OK.

De gebruiker heeft nu de volledige controle over de tabbladen Gebruikerstoegang, Machtigingen en Mapmachtigingen. Omdat de host nog steeds de eigenaar is van het project en van alle groepen die hij of zij heeft aangemaakt, kunnen gebruikers met Volledige controle de host niet blokkeren of uit het project verwijderen of groepen van de host bewerken.

How-to

Revu 2019

Studio

Revu 20

Andere versies van dit artikel

Revu 2017 en lager

Studio-projecten kunnen niet opnieuw worden toegewezen op dezelfde manier als sessies, dus moet u de Volledige controle aan een gemachtigd persoon geven. De nieuwe persoon heeft hiervoor een Bluebeam Studio-account nodig en moet zich minimaal één keer hebben aangemeld bij het project.

Opmerking: de persoon hoeft niet aangemeld te zijn bij het project op het moment dat u de Volledige controle toewijst.

Verwijs de gebruiker naar onze veelgestelde vragen over een Studio-account aanmaken in Bluebeam Revu als deze nog geen Studio-account heeft.

• Nadat de gebruiker dat heeft gedaan, kunt u zich aanmelden bij het project en op de Projectinstellingen en vervolgens op Machtigingen klikken.
    • Klik op het plusteken aan de linkerkant van het dialoogvenster, selecteer de gewenste gebruiker uit de lijst in het dialoogvenster Gebruikers/groepen toevoegen en klik op OK.

• Nu u terug bent in het tabblad Machtigingen in het dialoogvenster Projectinstellingen, selecteert u het e-mailadres van de gebruiker uit de lijst Gebruiker/groepen aan de linkerkant en Volledige controle onder Toegepaste machtigingen aan de rechterkant. Klik daarna op het bijbehorende vervolgkeuzemenu en kies Toestaan.
  • Klik op Toepassen en OK om het dialoogvenster Projectinstellingen te sluiten.

De gebruiker heeft nu de volledige controle over de tabbladen Gebruikerstoegang, Machtigingen en Mapmachtigingen.

Opmerking: omdat de host nog de eigenaar is van het project en alle groepen die hij of zij heeft aangemaakt, kunnen gebruikers met Volledige controle de host niet blokkeren of uit het project verwijderen of de groepen van de host bewerken (gebruikers toevoegen of verwijderen).

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over machtigingen in Studio-projecten en over Bluebeam Studio in het algemeen de videotutorials en veelgestelde vragen op onze supportpagina, en de Revu-hulpgids.

Gebruikers van Bluebeam Vu vinden hier meer informatie over werken in Studio-sessies en -projecten.

Gebruikt u een iPad? Bekijk dan onze pagina met Revu iPad-hulpbronnen, waar u verschillende videotutorials vindt over onderwerpen zoals het starten van een Studio-sessie meedoen aan Studio-sessie en werken in projecten , en de hulpgidsen voor Revu iPad en Vu iPad.

How-to

Revu 2017 & ouder

Studio

Volg deze instructies om de volledige controle over een Studio-project aan iemand anders over te dragen.