Revu maakt een lege PDF vanuit AutoCAD

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Er wordt een lege pagina gemaakt door de Bluebeam-invoegtoepassing voor AutoCAD of de PDF-printer.

Oplossing

Het actieve paginaformaat is kleiner dan het gewenste afdrukgebied. Configureer de afdrukinstellingen in AutoCAD of de Bluebeam-invoegtoepassing voor het gewenste tekengebied.

Pagina-instelling in AutoCAD wijzigen:

1. Ga in AutoCAD naar het tabblad Output (Uitvoer) en selecteer Plot (Ctrl+P).
  2. Kies in de vervolgkeuzelijst Paper Size (Papierformaat) een papierformaat dat overeenkomt met uw tekengebied.
  3. Selecteer OK.

Pagina-instelling van AutoCAD overschrijven met de Bluebeam-invoegtoepassing:

Met Revu 21 heeft u een Core- of Complete-abonnement nodig om de Bluebeam-invoegtoepassing te gebruiken. Voor Revu 20 en lager heeft u een CAD- of eXtreme-licentie nodig.
  1. Selecteer op het tabblad Output (Uitvoer) Change Settings (Instellingen wijzigen).
  2. Selecteer het tabblad Page Setup (Pagina-instelling).
  3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Page Setup (Pagina-instelling) de optie Custom (Aangepast).
  4. Kies in de vervolgkeuzelijst Paper Size (Papierformaat) een papierformaat dat overeenkomt met uw tekengebied.
  5. Selecteer OK.

Problemen oplossen

Revu 2019

Integraties & Plug-ins

Revu 20

Andere versies van dit artikel

Revu 2017 en lager

Probleem

Er wordt een lege pagina aangemaakt bij het maken van een PDF vanuit AutoCAD met behulp van de invoegtoepassing of Bluebeam PDF-printer.

Oplossing

De configuratie voor het afdrukken van de pagina door AutoCAD wordt bepaald door de pagina-instelling, die ofwel in de pagina-instelling van AutoCAD of het tabblad Pagina-instelling in de Bluebeam-invoegtoepassing wordt vastgelegd.

1. Pagina-instelling in AutoCAD wijzigen:
    • Klik op Print (Afdrukken) > Page Setup (Pagina-instelling) in het menu van AutoCAD.
    • Klik op Modify (Wijzigen).
    • Definieer de pagina-instelling.
    • Klik op OK en vervolgens op Close (Sluiten).

– Of –

2. Pagina-instelling van AutoCAD overschrijven met de Bluebeam-invoegtoepassing:
    • Klik op de knop Change Conversion Settings ChangeSettings32 (Conversie-instellingen wijzigen) in het Bluebeam-gedeelte van het uitvoerlint.
    • Klik op het tabblad Page Setup (Pagina-instelling).
    • Selecteer Custom (Aangepast) in de lijst Page Setup (Pagina-instelling).
    • Bepaal de pagina-instelling en klik op OK om de instelling op te slaan of klik op Create File (Bestand aanmaken).

Klik hier voor meer informatie over het maken van een pagina-instelling in de invoegtoepassing die gemakkelijk kan worden hergebruikt bij het maken van een PDF.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Integraties & Plug-ins

Als de Bluebeam-invoegtoepassing lege pagina’s afdrukt, kunt u dit oplossen door deze stappen te volgen.