Bluebeam PDF printer wordt niet geïnstalleerd

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

• Er kunnen geen PDF-bestanden worden aangemaakt.
  • De Bluebeam PDF printer bestaat na installatie niet in de Administrator.
  • Een poging tot het opnieuw installeren van de printer leidt tot het bericht dat de installatie van de printer is mislukt.

Oplossing

Hier zijn twee mogelijke oplossingen voor:

Start de Poortmonitor opnieuw op

Start de Poortmonitor opnieuw op en installeer de printer opnieuw.
  1. Selecteer Start en voer Bluebeam Administrator in.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Bluebeam Administrator en selecteer Uitvoeren als Administrator.
  3. Klik op het tabblad Printer.
  4. Als het veld Naam printer leeg is, klikt u op de knop Printer opnieuw installeren .
  5. Klik op de knop Opnieuw opstarten.
Hierna kunt u weer proberen de Bluebeam PDF printer te gebruiken.

Gebruik een Windows-beheerdersaccount om de printer opnieuw te installeren.

Uw Windows-account heeft mogelijk niet de toestemming om een printer te installeren.
  1. Meld u af bij Windows en meld aan met het lokale beheerdersaccount.
  2. Start de Bluebeam Administrator.
  3. Klik op het tabblad Printer.
  4. Klik op de knop Printer opnieuw installeren.
U kunt nu weer proberen de Bluebeam PDF printer te gebruiken.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Als u in Revu werkt, crasht het programma, bevriest het of lijkt het documenttabblad leeg.