Fout: “Nietmachine is een niet-ondersteund bestandstype tegengekomen”

Van toepassing op:

• Alle versies van Revu

Probleem

De volgende fout wordt weergegeven wanneer u een bestand probeert te openen in Bluebeam Stapler:

"Stapler heeft een niet-ondersteund bestandstype gevonden. Controleer bij de instellingen of een vereiste converter is uitgeschakeld."

Oorzaak

Het bestand dat u probeert te openen, is geen pdf en/of er is geen geschikte converter voor geïnstalleerd. De volgende bestandstypen worden niet ondersteund door Revu:

• .zip
  • .dwg
  • .doc(x)
  • .xlsx
  • .rvt
  • .csv

Oplossing

Revu kan alleen PDF-bestanden openen en bewerken. Als u een bestand dat geen PDF is probeert te openen, wordt Stapler (de PDF-conversietoepassing van Bluebeam) automatisch gestart in een poging het bestand om te zetten.

Om een bestand om te kunnen zetten, moet u een converteerbaar bestandstype gebruiken en moet de juiste converter zijn geïnstalleerd. Bluebeam Stapler kan de volgende bestandstypen converteren:

• Afbeeldingsbestanden (.jpg, .png, enz.)
  • Word (vereist Microsoft® Word® en de Bluebeam-invoegtoepassingen voor Office)
  • Excel (vereist Microsoft Excel® en de Bluebeam-invoegtoepassingen voor Office)
  • PowerPoint (vereist Microsoft PowerPoint® en de Bluebeam-invoegtoepassingen voor Office)
  • MIME (vereist Microsoft Outlook® en de Bluebeam-invoegtoepassingen voor Office)
  • AutoCAD® (vereist AutoCAD of DWG TruevView® en de Bluebeam-invoegtoepassing voor AutoCAD)
  • Revit® (vereist Revit en de Bluebeam-invoegtoepassing voor Revit)
  • SolidWorks® (vereist SolidWorks en de Bluebeam-invoegtoepassing voor SolidWorks)
  • Navisworks® (vereist Navisworks en de Bluebeam-invoegtoepassing voor Navisworks)
  • Sketchup Pro® (vereist Sketchup Pro en de Bluebeam-invoegtoepassing voor Sketchup Pro)
Wanneer u een van de bovenstaande bestandstypen probeert te converteren, moet u eerst de bijbehorende bronprogramma(‘s) en plug-in(s) hebben geïnstalleerd.

Als u Revu CAD of eXtreme gebruikt, kunt u de benodigde invoegtoepassing(en) installeren met de Bluebeam Administrator. Zie De nieuwste Bluebeam-plug-in voor uw CAD-software installeren voor meer informatie.