Fatale fout tijdens openen Revu

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Probleem

Er verschijnt een fataal foutbericht als u Revu lanceert en het programma opent niet.

Oplossing

Deze fatale fout kan meerdere oorzaken hebben. Om de oorzaak te helpen bepalen, volgt u deze stappen om uw logboekbestanden naar Bluebeam te verzenden en een ondersteuningsaanvraag aan te maken:

1. Open Bestandsverkenner (Win+E).
  2. Plak C:\Users\<uw gebruikersnaam>\AppData\Local\Bluebeam\Revu\20\Logs in de adresbalk en vervang uw gebruikersnaam.
    Als u de logboekmap niet ziet, kan de AppData map wellicht zijn verborgen. Lees dit artikel voor instructies voor het tonen van verborgen bestanden.
  3. Druk opCtrl+A om alle Revu-logboeken te selecteren.
  4. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Verzenden naar > Gecomprimeerde (gezipte) map. Daardoor wordt een .zip map aangemaakt met uw Revu-logboeken.
  5. Voeg de de gezipte map handmatig toe aan een e-mail, gericht aan support.nl@bluebeam.com.
  6. In de hoofdtekst van uw e-mail geeft u zoveel mogelijk informatie over het probleem en stuurt u uw contactgegevens mee, waarna u op Verzenden drukt.Daardoor wordt de e-mail naar het technische team van Bluebeam gestuurd en wordt een ondersteuningsaanvraag aangemaakt.

Andere versies van dit artikel

Revu 2018

Probleem

Er verschijnt een fataal foutbericht als u Revu lanceert en het programma opent niet.

Oplossing

Deze fatale fout kan meerdere oorzaken hebben. Om de oorzaak te helpen bepalen, volgt u deze stappen om uw logboekbestanden naar Bluebeam te verzenden en een ondersteuningsaanvraag aan te maken:
  1. Selecteer Start en voer Bluebeam Administrator in.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Bluebeam Administrator en selecteer Uitvoeren als Administrator.
  3. Ga naar het tabblad Revu en klik op Logboeken e-mailen naar ondersteuning.

Er wordt een e-mail geopend met een .zip bestand dat de logboekbestanden van Revu bevat.

4. Geef zoveel mogelijk informatie over het probleem en vergeet uw contactgegevens niet, waarna u op Verzenden klikt. Daardoor wordt de e-mail naar het technische team van Bluebeam gestuurd en wordt een ondersteuningsaanvraag aangemaakt.
Als de e-mail niet wordt geopend, klikt u op Logboekmap verkennen in het tabblad Revu en voegt u de Logs-zip map handmatig toe aan een e-mail, gericht aan support.nl@bluebeam.com. Geef in uw e-mail zoveel mogelijk informatie over het probleem en vergeet uw contactgegevens niet bij te voegen.