Revu registreren zonder internet

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Nadat u de software hebt gekocht, zou u een licentiecertificaat van registration@bluebeamops.com moeten ontvangen, met uw serienummer en productsleutel. Als u uw licentiecertificaat kwijt bent, neemt u contact met ons op voor een kopie van uw certificaat.

Het volgende proces is niet van toepassing op klanten waarvan de installatie van Revu gebruik maakt van ons Open Licensing systeem op basis van de cloud, waarvoor een betrouwbare internetverbinding nodig is om te kunnen communiceren met de registratieserver. Neem contact op met uw lokale netwerkbeheerder om het verbindingsprobleem op te lossen.
  1. Open het registratiescherm.
    1. Open Revu .
    2. Klik vanuit het menu Revu op Registreren. Er wordt een Bluebeam registratievenster geopend.
  1.
  2. Voltooi de registratie zonder internet.
    1. Voer het Serienummer en de Productsleutel in en klik op Registreren.
    2. Klik op Handmatig autoriseren en vervolgens op Doorgaan.
    3. Kopieer het serienummer, de productsleutel en de beveiligings-ID.
    4. Vanaf een apparaat met internettoegang, opent u een webbrowser en gaat u naar https://activation.bluebeam.com/.
    5. Voer uw Serienummer, de Productsleutel, Beveiligings-ID en Naam computer in.
    6. Klik op Autorisatiecode ophalen. Uw autorisatiecode wordt weergegeven op de volgende pagina.
    7. Kopieer de autorisatiecode en ga terug naar de computer waarop u de software wilde installeren. Voer de autorisatiecode in het venster Handmatige autorisatie in en klik op Autoriseren.

De autorisatie is voltooid.