Uw stempels back-uppen en terugzetten

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Uw stempels back-uppen

Standaard worden uw stempels opgeslagen in:

C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\[Version Number]\Stamps

Stempels van Revu 20 worden bijvoorbeeld opgeslagen in:

C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Stamps

Navigeer naar deze locatie via Windows Verkenner en kopieer uw stempels naar een veilige locatie. Als uw stempels daar niet te vinden zijn, dan zijn ze mogelijk verplaatst. De locatie kunt u vinden in het menu Revu-voorkeuren:

1. Open Revu.
  2. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K)
  3. Klik links op Beheer.
  4. Klik op het tabblad Net Config.
  5. Het veld Stempels bevat de locatie van uw stempels.
  6. Navigeer er naartoe via de Windows Verkenner en kopieer uw stempels naar een veilige locatie.

Uw stempels terugzetten

Om uw Stempels terug te zetten, plakt u de inhoud van de map Stempels op de locatie die is gespecificeerd in het tabblad NetConfig.

Andere instellingen van Revu back-uppen en terugzetten

Om te weten hoe u een back-up maakt van andere instellingen van Revu, zoals de paginagrootte en aangepaste e-mailsjablonen, en deze terug kunt zetten, leest u dit artikel.