Profielen delen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Profielen zijn een handige manier om uw favoriete werkbalken, menu’s en andere weergave-instellingen binnen Revu op te slaan. Net als werksets kunt u uw aangepaste profielen exporteren en vervolgens toevoegen aan of importeren naar het exemplaar van Revu van een andere gebruiker.

U kunt niet alleen profielen in Revu aan uw behoeften aanpassen, maar ook hulpmiddelensets en stempels.

Een profiel exporteren

Een profiel exporteren:

1. Ga naar Revu > Profielen > Profielen beheren of klik op Profielen in de rechteronderhoek van de navigatiebalk.
  2. Selecteer het profiel dat u wilt delen en klik op Exporteren. Het profiel wordt opgeslagen als .bpx dat u kunt mailen of uploaden naar een gedeeld netwerkstation of ander systeem voor het delen van bestanden.
  3. Als u voor het exporteren het vakje Afhankelijkheden toevoegen selecteert, neemt Revu ook werksets, bladwijzerstructuren (alleen eXtreme), arceringspatronen en lijnstijlen op in het geëxporteerde profiel. Wanneer het profiel weer naar Revu geïmporteerd wordt, worden deze afhankelijkheden ook opgenomen.
  4. Klik op OK.

Een profiel importeren

Een profiel importeren in Revu:

1. Ga naar Revu > Profielen > Profielen beheren of klik op Profielen in de rechteronderhoek van de navigatiebalk.
  2. Klik op de knop Importeren om het .bpx bestand te kopiëren te kopiëren naar het bestandspad dat in het veld Locatie: te vinden is. U kunt naar deze map gaan om indien nodig profielen te verwijderen of te kopiëren.
  3. Klik op OK.

Uw profielen beheren

Uw profielen beheren:

1. Ga naar Revu > Profielen > Profielen beheren of klik op Profielen in de rechteronderhoek van de navigatiebalk.
  2. Klik op de knop Wijzigen en voer een nieuwe naam in voor het profiel.
  3. Klik op OK.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

How-to

Markering

In Revu eXtreme kunt u Vormvelden gebruiken om automatisch waarden te berekenen die zijn ingevoerd in een PDF-formulier. Volg deze stappen om aan de slag te gaan.