Stempels delen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Spring naar andere versies:

Stempels zijn bedoeld om traditionele rubber stempels op papieren documenten na te bootsen. Eenmaal op een PDF-bestand geplaatst zijn ze statisch en kunnen dan niet meer worden gewijzigd. Stempels kunt u net als elk ander bestand mailen, opslaan op een netwerk of naar andere gebruikers sturen.

Stempels met een .brx bestandsextensie worden niet langer ondersteund in Revu 2018. brx stempels worden vanaf Revu 2019.1.20 automatisch omgezet naar PDF-stempels. Ga naar het Downloadcentrum om uw software bij te werken.

Stempels importeren

Een stempel toevoegen aan de lokale stempelmap:

• Ga naar Hulpmiddelen >Stempel > Stempel importeren.

Een stempel gebruiken die zich op een gedeelde netwerklocatie bevindt:

• Ga naar Hulpmiddelen > Stempel > Stempelmap wijzigen.

Stempels exporteren

Ga als volgt te werk om een stempel te exporteren:

• Open Windows Verkenner en ga naar de map ‘Stamps’ (C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Stamps). Daar kunt u het gewenste PDF-bestand mailen of uploaden naar een gedeeld netwerkstation of een ander systeem voor het delen van bestanden.
    Als u geen Revu 20 gebruikt, moet u ’20’ in het bestandspad vervangen door de versie die u gebruikt (bijv. \Bluebeam Revu\2019\Stamps).

Als de map ProgramData niet zichtbaar is, moet u deze zichtbaar maken via uw Windows-besturingssysteem. De volgende stappen zijn van toepassing op Windows 10:

1. Typ map in het zoekveld in het menu ‘Start’ .
  2. Selecteer Verborgen bestanden en mappen weergeven in de zoekresultaten.
  3. Ga naar Geavanceerde instellingen en selecteer Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven.
  4. Druk op OK.

Raadpleeg Verborgen bestanden weergeven voor oudere Windows-versies.

Meer informatie

U kunt in Revu niet alleen stempels naar uw behoeften aanpassen, maar ook profielen en werksets.

Andere versies van dit artikel

Revu 2017 en lager

Stempels zijn bedoeld om traditionele rubberen stempels op papieren documenten na te bootsen. Nadat ze op een PDF-bestand zijn aangebracht, zijn ze ‘statisch’ en kunnen ze niet meer worden gewijzigd.

Stempels kunt u net als elk ander bestand mailen, opslaan op een netwerk of naar andere gebruikers sturen. Revu maakt nu standaard PDF-stempels, maar de bestandsindeling .btx wordt nog steeds ondersteund.

Ga naar Markeren > Stempel > Stempel importeren om een stempel aan de lokale map ‘Stamps’ toe te voegen.

Ga naar Markeren > Stempel > Stempelmap wijzigen om een stempel vanaf een gedeelde netwerklocatie toe te voegen.

U kunt een stempel exporteren door vanuit Windows Verkenner naar de map met stempels (C:\ProgramData\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2016\Stamps) te gaan. Vanuit die map kunt u vervolgens het gewenste .pdf- of .btx-bestand mailen of uploaden naar een gedeeld netwerkstation of naar een ander systeem voor het delen van bestanden.

Zie het gedeelte Stempels in de Revu Help-gids voor meer informatie.

Meer doen met Revu-implementaties

Bluebeam Revu biedt ook handige hulpmiddelen voor IT-beheerders die deze aanpassingen naar meerdere gebruikers in hun organisatie moeten pushen. Deze worden uitgelegd in onze handleidingen voor Enterprise-installatie en beheer van Revu.

How-to

Revu 2018

Revu 2017 & ouder

Revu 2019

Revu 20

Markering

Interface & Navigatie

Stempels kunt u net als elk ander bestand mailen, opslaan op een netwerk of naar andere gebruikers sturen.

Β