Installatiefout 1303: "Onvoldoende privileges voor openen van deze map"

Van toepassing op:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Als ik Revu een upgrade geef, verschijnt de volgende fout en stopt de installatie.

Fout 1303. Onvoldoende privileges voor toegang tot deze map: C:Program FilesBluebeam SoftwareBluebeam Revu. De installatie kan niet worden vervolgd. Meld u aan als beheerder of neem contact op met uw systeembeheerder.

Oplossing

Als deze fout wordt getoond als u Revu opnieuw installeert of een upgrade geeft, volg dan deze stappen om de installatie met succes te voltooien.
  1. Start de computer opnieuw op en start de installatie van Revu opnieuw. De toestemmingen van de map die wordt vermeld in de originele fout, dienen te worden opgelost nadat Windows opnieuw is gestart. De installatie zou nu met succes moeten worden voltooid.
  2. Als het probleem aanhoudt, start u uw Windows 7 SP1, Windows 8.1 of Windows 10 computer opnieuw op in “veilige modus”.
    1. Open de map Programmabestanden:
      • Klik op Start, voer C:Program Files in en druk op enter.
    2. Verwijder de Bluebeam Software map.
    3. Start Windows op een normale manier opnieuw op en meld aan met uw reguliere Windows-account.
    4. Start de Bluebeam-installatie opnieuw op.
Neem contact op met het Support team als u toestemmingsproblemen blijft houden met de installatie.

Problemen oplossen

Revu 2019

Foutbericht

Revu 20

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Configuratie

Foutbericht

Als u de volgende problemen ondervindt met een specifiek bestand of groep bestanden: Een foutbericht verschijnt waarin staat: “Objectreferentie niet ingesteld op een exemplaar van een object.” Bepaalde markeringen/hulpmiddelen werken niet in een specifieke PDF.