Afdrukken vanuit Revu stopt voordat het is voltooid

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Uw afdruktaak wordt pas voltooid als Afdrukruimtes is ingeschakeld onder Printerinstellingen. De voortgangsbalk van het afdrukken verdwijnt voordat het is voltooid, wat leidt tot een willekeurig aantal afgedrukte pagina’s.

Oplossing

Het probleem wordt opgelost in de aankomende release. Als tijdelijke oplossing kunt u dit probleem verhelpen door ervoor te zorgen dat het Ruimtespaneel zichtbaar is als u uw document(en) afdrukt. Als u geen Ruimtes wilt afdrukken, kunt u simpelweg de optie Afdrukruimtes selecteren onder Afdrukinstellingen om dit probleem op te lossen.

Ervoor zorgen dat het Ruimtespaneel zichtbaar is tijdens het afdrukken:

1. Voordat u een bestand afdrukt vanuit Revu, klikt u op het Ruimtespaneel (Alt-S).
  2. Met het Ruimtespaneel in beeld, drukt u uw gewenste bestand af.

Afdrukken zonder dat Ruimtes afdrukken is ingeschakeld:

1. In Revu gaat u naar Bestand > Afdrukken (Ctrl-P).
  2. Deselecteer Ruimtes afdrukken onder Printeropties. Dialoogvenster Printer geeft gedeselecteerde Afdrukruimtes aan.
  3. Druk uw gewenste bestand af zoals u normaliter zou doen.

Het probleem zou nu verholpen moeten zijn.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Bezig met afdrukken

Revu is beschikbaar in zowel een 64-bits als 32-bits toepassing. Lees alles over de verschillen daartussen en welke versie het beste bij u past.