De metingen die u maakt, gebruiken een onjuiste schaal of meeteenheid

Dit artikel is van toepassing op:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

De metingen die u maakt, gebruiken een onjuiste schaal of meeteenheid.

Oorzaak

Dit gebeurt omdat het document ten minste één viewport bevat die de schaal en de meeteenheden definieert.

Oplossing

U kunt de ongewenste viewport verwijderen door de onderstaande stappen te volgen:
  1. Open het paneel Metingen (Alt+U) en breid het onderdeel Viewports uit.
  2. In de lijst Viewports klikt u om de viewport te markeren die u wilt verwijderen.
  3. Klik op het pictogram Alle Viewports wissen of op Alles wissen in Revu 2018.
  4. Selecteer Alles wissen van pagina om de gemarkeerde viewport van de huidige pagina te verwijderen;
    1. Selecteer Alles wissen van document om viewport uit het gehele document te verwijderen.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Meting

De Bluebeam plug-in verschijnt niet in het lint of de werkbalk van Microsoft® Office of het CAD-programma.