Een Revu-licentie overdragen aan een nieuwe computer

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
thuiswerken

Om uw Revu-licentie over te dragen aan een nieuwe computer, hebt u uw serienummer en productsleutel nodig.

Zowel uw serienummer als uw productsleutel vindt u op het licentiecertificaat dat naar de eigenaar van de licentie is gestuurd door registration@bluebeamops.com. Neem contact met ons op als u deze informatie kwijt bent om een nieuwe kopie van uw licentiecertificaat aan te vragen.

Back-ups maken van instellingen en instellingen terugzetten

Als u dezelfde werksets en profielen wilt behouden die op uw oude computer aanwezig waren, dan kan dit door een back-up te maken van uw instellingen en die instellingen terug te zetten op de nieuwe computer. Vergeet uw back-upbestand niet op een draagbaar apparaat op te slaan of te uploaden naar een locatie waar u toegang toe hebt vanaf uw nieuwe computer.

Stempels zijn niet inbegrepen in de back-up van de Revu-instellingen. Zie voor het importeren van uw stempels op een nieuwe computer Back-up maken van uw stempels en uw stempels terugzetten.

Uw licentie overdragen

Voordat u begint, controleert u of de broncomputer waar vandaan u overdraagt een stabiele internetverbinding heeft. Controleer ook of uw versie van Revu compatibel is met het besturingssysteem en bijbehorende software op uw nieuwe computer.

Op de broncomputer

1. Open Revu en ga naar Revu > Registratie ongedaan maken. Sluit Revu als u de registratie ongedaan hebt gemaakt.
  2. Klik op uw computer op het menu Start en selecteer Apps en functies (Programma’s en functies).
  3. Selecteer Bluebeam Revu en selecteer vervolgens Installatie ongedaan maken. Volg de instructies op het scherm om de software te verwijderen.
    Als u Revu 20 gebruikt, ga dan door naar stap 4. Ga anders door naar het volgende deel over de installatie van Revu op uw nieuwe computer.
  4. Vanuit Apps en functies selecteert u BluebeamOCR 20. Vanaf Revu 20 moet de installatie van de OCR-module afzonderlijk van de algemene Revu-toepassing ongedaan worden gemaakt.
  5. Selecteer Installatie ongedaan maken. Volg de instructies op het scherm om de software te verwijderen.

Op de doelcomputer

Volg de onderstaande stappen als u Revu nog niet op uw nieuwe computer hebt geïnstalleerd:

Als u Revu al wel op de doelcomputer hebt geïnstalleerd, dan hoeft u uw software alleen maar te registreren op het nieuwe apparaat door Revu te openen en naar Revu > Registreren te gaan en het serienummer en de productsleutel op uw licentiecertificaat in te voeren.
  1. Download Revu op uw nieuwe computer. Een downloadlink van de software is inbegrepen bij het licentiecertificaat. U kunt de software ook direct downloaden vanuit ons Downloadcentrum, maar vergeet niet de editie en versie van de software te downloaden die op uw licentiecertificaat staan.
  2. Installeer Revu. Zie de Revu Installatiegids voor een stap-voor-stap gids als u het installatieproces nog niet kent.
  3. Tijdens installatie voert u het serienummer en de productsleutel in als hierom wordt gevraagd. Deze staan op het licentiecertificaat dat u hebt gekregen van registration@bluebeamops.com.

Nadat het installatieproces is voltooid, zal uw licentie van Revu met succes zijn overgedragen. U kunt Windows opnieuw opstarten voordat u Revu opnieuw opent. Sla uw werk op en sluit eventuele toepassingen voordat u opnieuw opstart.

Problemen oplossen

Zie Revu registratiefouten voor een lijst met algemene oplossingen bij mogelijke fouten tijdens het registratieproces.  Neem contact met ons op voor verdere hulp bij de installatie en registratie als een probleem aanhoudt.