Revu verwijderen

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Volg de onderstaande stappen om de algemene installatie van Revu ongedaan te maken. Zie Een Revu-licentie aan een nieuwe computer overdragen als u de installatie van Revu ongedaan wilt maken en uw licentie wilt overdragen aan een andere computer.

De installatie ongedaan maken

1. Open Revu en ga naar Revu > Registratie ongedaan maken. Sluit Revu als u de registratie ongedaan hebt gemaakt.
  2. Klik op uw computer op het menu Start en selecteer Apps en functies (Programma’s en functies).
  3. Selecteer Bluebeam Revu en selecteer vervolgens Installatie ongedaan maken. Volg de instructies op het scherm om de software te verwijderen.
    De software is nu verwijderd als u Revu 2019 of ouder gebruikt. Ga door naar stap 4 als u Revu 20 gebruikt.
  4. Vanuit Apps en functies selecteert u BluebeamOCR 20. Vanaf Revu 20 moet de installatie van de OCR-module afzonderlijk van de algemene Revu-toepassing ongedaan worden gemaakt.
  5. Selecteer Installatie ongedaan maken. Volg de instructies op het scherm om de software te verwijderen.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Configuratie

Configuratie

De volgende foutberichten worden weergegeven als u werkt in Revu: “De Optical Character Recognition (OCR) software van Revu moet worden geïnstalleerd om documenten te scannen op tekst.” Lees hier waarom dit gebeurt en hoe u dit probleem kunt oplossen.