Enkelvoudige sneltoetsen werken niet

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Als een document een vormveld bevat, zoals een digitale handtekening, een selectievakje of een tekstveld, dan zijn enkelvoudige sneltoetsen uitgeschakeld om conflicten tussen de sneltoetsen en het invullen van de vormvelden te voorkomen.

Oplossing

Voorkeuren bevat een optie om sneltoetsen ook in deze documenten te laten functioneren. Enkelvoudige sneltoetsen inschakelen in documenten met vormvelden:

1. Ga naar Revu > Voorkeuren (Ctrl+K).
  2. Klik op Hulpmiddelen in de zijbalk en klik op Formulieren.
  3. Vink het selectievakje Enkelvoudige sneltoetsen inschakelen met vormvelden in.
  4. Klik op OK.

Problemen oplossen

Revu 2019

Interface & Navigatie

Revu 20

Andere versies van dit artikel

Revu 2017 en lager

Waarom gebeurt dit?

Het document bevat ergens een vormveld, zoals een digitale handtekening, een selectievakje of een tekstvak (niet hetzelfde als een tekstvakmarkering). Enkelvoudige sneltoetsen zijn uitgeschakeld om conflicten te voorkomen tussen de sneltoetsen en het invullen van de vormvelden.

Oplossing

Revu Voorkeuren bevat een optie om sneltoetsen ook in deze documenten te laten functioneren.

Revu 11 en hoger

1. In Revu klikt u op Revu > Voorkeuren of gebruikt u de sneltoets Ctrl+K.
  2. Klik links op Formulieren.
  3. Selecteer het selectievakje Enkelvoudige sneltoetsen inschakelen met vormvelden.
  4. Klik op OK.

Revu 10

1. In Revu klikt u op Revu > Voorkeuren of gebruikt u de sneltoets Ctrl+K.
  2. Klik links op Algemeen.
  3. Selecteer het selectievakje Enkelvoudige sneltoetsen inschakelen met vormvelden.
  4. Klik op OK.

Revu 9 en lager

1. In Revu klikt u op Bewerken > Voorkeuren of gebruikt u de sneltoets Ctrl+K.
  2. Selecteer links Algemeen.
  3. Selecteer het selectievakje Enkelvoudige sneltoetsen inschakelen met vormvelden.
  4. Klik op OK.
Een lijst met sneltoetsen van Revu is beschikbaar in het menu Help van Revu en op onze website.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

Dynamische vulling is een krachtig hulpmiddel met talloze toepassingen. Dynamische vulling is niet zozeer een hulpmiddel voor markeren of meten, maar eerder een veelzijdige tool om te selecteren.