Studiofout: ‘E-mail bestaat al’

• Alle versies van Revu

Probleem

Wanneer u probeert het e-mailadres van uw Studio-account te wijzigen, krijgt u de volgende foutmelding:
E-mail bestaat al {0}

Oorzaak

Als uw e-mailadres onlangs is gewijzigd en u bent uitgenodigd voor een nieuw Studio-project/-sessie met dit nieuwe adres, maakt Studio een tijdelijk account voor dat e-mailadres. Het tijdelijke account werkt pas als het account volledig is afgerond en u er een wachtwoord voor hebt ingesteld, maar u kunt dit nieuwe adres niet meer gebruiken als u uw bestaande Studio-account bijwerkt.

Oplossing

Het probleem wordt opgelost in de aankomende release. In de tussentijd is hieronder een oplossing gegeven.

Eerst moet u het tijdelijke account dat aan uw nieuwe e-mailadres is gekoppeld, maken en voltooien. Nadat het account is aangemaakt, kunt u uw nieuwe adres vrijmaken door het Studio-adres te wijzigen in een ander, niet-gerelateerd e-mailadres.

Deel I. Het tijdelijke account voor uw nieuwe e-mailadres maken

1. Ga naar de accountpagina van Bluebeam
  2. Selecteer Account maken en vul de verplichte velden in.
    Zorg ervoor dat u uw nieuwe, gewenste e-mailadres gebruikt;
  3. Selecteer Account maken nadat het formulier is ingevuld. Er wordt een validatie-e-mail verzonden naar het e-mailadres dat is gebruikt om het account te maken;
  4. Open de validatie-e-mail en selecteer Mijn Bluebeam-ID bevestigen om uw account te valideren;
  5. Open Revu nadat uw account is gevalideerd;
  6. Meld u aan bij Studio met uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord. Aanmelden bij Studio is een cruciale stap omdat hiermee het aanmaken van een account wordt voltooid.

Deel II. Het nieuwe e-mailadres vrijmaken

1. Meld u af bij het Studio-account dat u in Deel I hebt gemaakt. Zorg ervoor dat u zich op alle apparaten afmeldt bij dit account;
  2. Ga naar de accountpagina van Bluebeam
  3. Meld u aan met het e-mailadres dat in Deel I is gebruikt om het account te maken;
  4. Selecteer Wijzigen naast ‘E-mail’;
  5. Voer een ongebruikt e-mailadres in en selecteer Opslaan. Er wordt een validatie-e-mail verzonden naar dit nieuwe e-mailadres.
    Zorg ervoor dat u een e-mailadres gebruikt waartoe u toegang heeft, zoals een persoonlijk e-mailadres. Dit persoonlijke e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw gewenste e-mailadres vrij te maken;
  6. Open de validatie-e-mail en selecteer Mijn Bluebeam-ID bevestigen om uw account te valideren;
  7. Open Revu nadat uw nieuwe e-mailadres is gevalideerd;
  8. Meld u aan bij Studio met uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord.

Deel III. Het e-mailadres van uw oorspronkelijke Studio-account wijzigen naar uw nieuwe e-mailadres

1. Meld u op alle apparaten af bij uw oorspronkelijke Studio-account (uw oude e-mailadres);
  2. Ga naar de accountpagina van Bluebeam
  3. Meld u aan met uw oorspronkelijke e-mail en wachtwoord;
  4. Selecteer Wijzigen naast het e-mailadres;
  5. Voer uw definitieve e-mailadres in en selecteer Opslaan. Er wordt een validatie-e-mail verzonden naar dit e-mailadres;
  6. Open de validatie-e-mail en selecteer Mijn Bluebeam-ID bevestigen om uw account te valideren;
  7. Open Revu nadat uw nieuwe e-mailadres is gevalideerd;
  8. Meld u aan bij Studio met uw nieuwe e-mailadres en wachtwoord.
    Zorg ervoor dat u elke stap volgt zoals vermeld. Als u uw nieuwe e-mailadres niet valideert door u ermee aan te melden, wordt dit probleem niet opgelost.

Neem contact met ons op voor verdere hulp als u dit proces hebt voltooid en nog steeds problemen ondervindt.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Wanneer u het e-mailadres van uw Studio-account probeert te wijzigen, wordt de volgende fout weergegeven: ‘E-mail bestaat al {0}’