Studio-fout: “Er is een probleem opgetreden bij het uploaden van een actie naar de sessie”

Van toepassing op:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Probleem

Wanneer u markeringen probeert te uploaden naar een Studio-sessie, krijgt u de volgende foutmelding te zien: ‘Er trad een probleem op met het uploaden van een actie naar de sessie.’

Oplossing

Open een tweede exemplaar van Revu

Soms wordt het probleem opgelost als een tweede exemplaar van Revu wordt geopend:

1. Laat uw huidige Studio-sessie open en start een tweede exemplaar van Revu.
  2. Navigeer in het tweede exemplaar van Revu naar uw huidige Studio-sessie.
  3. Controleer of uw markeringen worden weergegeven op het tabblad ‘In behandeling’ in het deelvenster in Studio. no_pending_activity

Sla markeringen die in behandeling zijn op en wis de cache

Als uw markeringen nog steeds niet zijn geüpload, moet u de Studio-cache via de back-end wissen.

Als de onderstaande stappen niet goed worden gevolgd, kunt u belangrijke gegevens kwijtraken.
  1. Sluit Revu af.
  2. Klik op de Start-knop in Windows en typ: %localappdata%.
  3. Selecteer de map in de zoekresultaten.
  4. Navigeer in het dialoogvenster van de Verkenner naar \Revu\data\Sessions\studio.bluebeam.com.
    Voor Revu 2018-gebruikers: \Revu\2018\Sessions\studio.bluebeam.com.
  5. Dubbelklik op de map die betrekking heeft op de Studio-sessie-ID met uw openstaande markeringen.
  6. Kopieer de map PendingActivityV3 naar een andere locatie (bijvoorbeeld het bureaublad).
  7. Wijzig de naam van de originele map PendingActivityV3 (u kunt aan het einde _old toevoegen).
  8. Start Revu en navigeer naar uw huidige Studio-sessie.
  9. Meld u af bij de Studio-sessie en sluit Revu af.
  10. Verplaats de map PendingActivityV3 op het bureaublad terug naar de map ‘Session ID’ in %localappdata%\Revu\data\Sessions\studio.bluebeam.com.
  11. Start Revu opnieuw en meld u opnieuw aan bij uw Studio-sessie.

Als het goed is, zijn uw markeringen geüpload naar de server en staan ze niet langer onder ‘In behandeling’.

Verwijder markeringen die in behandeling zijn en wis de cache

Ga als volgt te werk als u geen van de in behandeling zijnde markeringen hoeft op te slaan en deze samen met de cache wilt wissen:

1. Navigeer in Verkenner naar %localappdata%\Revu\data\Sessions\studio.bluebeam.com.
    Voor Revu 2018-gebruikers: \Revu\2018\Sessions\studio.bluebeam.com.
  2. Dubbelklik op de map studio.bluebeam.com.
  3. Wijzig de naam van de Session ID-map met de in behandeling zijnde markeringen (u kunt aan het einde _old toevoegen).

In dit geval worden uw markeringen niet langer vermeld onder ‘In behandeling’ wanneer u Revu opnieuw opent. Ook worden ze niet geüpload naar de server of het document.

Foutbericht

Markeringen worden niet geüpload in een Studio-sessie.