Tips ter verbetering van de prestaties

• Alle versies van Revu

Problemen

• Document rendert en ververst langzaam als ik inzoom en navigeer.
  • Het openen van documenten duurt langer dan gebruikelijk.
  • Het programma reageert niet goed.
  • De interface reageert te langzaam op de invoer.

Oplossingen

1. De renderingengine aanpassen in Revu

Revu kent meerdere opties voor de renderingengine. Hardware rendering werkt over het algemeen het beste, vooral als u specifieke grafische kaarten hebt.
  1. Klik in Revu op Revu > Voorkeuren of druk op Ctrl+K.
  2. Klik links op Geavanceerd. Controleer of u het tabblad 2D-rendering geopend hebt.
  3. Selecteer Hardware*  in de vervolgkeuzelijst Renderingengine en klik op OK.
  • Als u problemen ondervindt met hardware rendering, kunt u proberen te wisselen naar Software .
  • Als u Revu 2018 of ouder gebruikt, probeer dan uw renderingengine te wisselen naar Skia, gezien u geen Hardware beschikbaar hebt.

2. De renderingmodus aanpassen in Revu

De rendermingmodus Wachten tot voltooiing schakelt gedeeltelijl opnieuw tekenen van de weergave uit. In plaats daarvan wordt het venster niet bijgewerkt tot de volledige pagina weergegeven kan worden. Hierdoor wordt de totale nieuwe tekentijd voor de PDF verkort, vooral in het geval van 4k displays.
  1. Klik in Revu op Revu > Voorkeuren of druk op Ctrl+K.
  2. Klik links op Geavanceerd. Controleer of u het tabblad 2D-rendering geopend hebt.
  3. Selecteer Wachten tot voltooiing in het vervolgkeuzemenu Renderingmodus en klik op OK.

3. Verander de stroominstellingen in Windows 10

Agressieve stroombesparingsinstellingen doen concessies op het gebied van weergaveprestaties om het stroomverbruik te verminderen en de batterijduur te verlengen. Dit is zowel op laptops als op desktops van toepassing.
  1. Klik op Start, voer stroominstellingen in en selecteer Stroom- & slaapinstellingen.
  2. Klik op Aanvullende stroominstellingen, waarna de Stroomopties worden geopend in het Configuratiescherm.
  3. Klik op Aanvullende plannen tonen om de verborgen plannen te tonen.
  4. Selecteer de instelling Hoge prestaties of Maximale prestaties.
Als u een laptop gebruikt, zal deze verandering uw batterijtijd verkorten. Mogelijk wilt u de originele instellingen terugzetten als hierdoor uw prestaties in Revu niet worden bijgewerkt.

4. Werk de Microsoft® Visual C++ Redistributable bij:

Installeer de nieuwste versie van de Microsoft Visual C++ Redistributable. Deze updates verbeteren de renderingprestaties van Revu voor grote afbeeldingen en scans.

5. Update het Microsoft .NET Framework

Installeer de nieuwste versie van Microsoft .NET Framework waar uw PC mee kan werken. Klik hier om te weten te komen welke versie van Windows u gebruikt en ga vervolgens naar deze pagina om de nieuwste versie van .NET te weten te komen die uw versie van Windows ondersteunt.
Sla uw werk op en sluit alle programma’s voordat u de installatie opnieuw opstart. Windows moet vaak opnieuw worden opgestart als de installatie is voltooid en u moet zelfs opnieuw opstarten als u dit niet gevraagd wordt.
Zodra de installatie van .NET is voltooid, zullen documenten sneller openen en zijn de algemene prestaties en responsiviteit van het programma verbeterd.
Het duurt enkele minuten voordat de installatie van .NET Framework is voltooid.

Neem contact op met technische ondersteuning

Als geen van de voornoemde stappen uw prestaties verbetert, neem dan contact op met Ondersteuning zodat we u kunnen helpen het probleem te vinden. U vindt de snelste oplossing door Revu te openen en te klikken op Help > Contact > Technische ondersteuning. Hierdoor worden de logbestanden en instellingen van Revu toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht.Voeg een gedetailleerde beschrijving van het probleem toe dat u ondervindt, voeg relevante voorbeeldbestanden toe en beantwoord de onderstaande vragen. Hierdoor kunnen we de oorzaak sneller achterhalen.
  • Hoeveel RAM heeft deze computer?
  • Opent u de bestanden lokaal of vanuit een netwerk?
  • Hebt u meerdere monitors?
  • Gebruikt u een monitor met hoge resolutie, zoals een 4K display?

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Problemen oplossen

In dit artikel wordt uitgelegd waarom uw tekeningen blauw worden tijdens het uitvoeren van metingen en de schaal niet goed kan worden ingesteld, plus de oplossing van dit probleem.