Niet-ondersteunde tekens in Studio

• Alle versies van Revu

Probleem

U kunt in Studio bepaalde tekens niet gebruiken als u nieuwe sessies, projecten, mappen of bestanden een naam geeft. U kunt bijvoorbeeld geen Studio-sessie maken met een / (slash) in de naam. U kunt het teken echter wel wijzigen in een ampersand (&).

Oplossing

Studio accepteert alleen tekens die worden ondersteund in de Windows-bestandsstructuur. Hier is een lijst met tekens die niet in Studio worden ondersteund, zodat u uw naamgevingsconventies in sessies en projecten beter kunt standaardiseren:

• < (kleiner dan)
  • > (groter dan)
  • : (dubbele punten worden geaccepteerd, maar moeten worden vermeden omdat ze mogelijk problemen veroorzaken in sommige NTFS-bestandssystemen.)
  • " (dubbele aanhalingstekens)
  • / (schuine streep naar voren)
  • \ (backslash)
  • | (verticale staaf of pijp)
  • ? (vraagteken)
  • * (sterretje)
De bovenstaande niet-ondersteunde tekens zijn ook van toepassing op alle beschikbare Studio Prime-integraties.

Problemen oplossen

Revu 2017 & ouder

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Integraties & Plug-ins

Bekijk een volledige lijst met niet-ondersteunde tekens voor het geven van namen aan sessies, projecten, mappen en bestanden in Studio.