Update uw Bluebeam ID (BBID) accountgegevens

• Revu 20
  • Revu 2019

Spring naar andere versies:

Wachtwoord vergeten?

Als u niet kunt aanmelden bij Bluebeam Studio, Tekeningen of de Bluebeam Gateway omdat u uw wachtwoord hebt vergeten, gaat u als volgt te werk:

1. In Revu opent u het Studio paneel (Alt+ C).
  2. Selecteer uw gewenste Studio server-regio en selecteer vervolgens Aanmelden.
  3. Voer het e-mailadres van uw BBID in en selecteer Volgende.
  4. Selecteer Hulp nodig bij het aanmelden? > Wachtwoord vergeten?onderaan het scherm ‘Aanmelden’.

Aanmelden met BBID

5. Voer nogmaals uw e-mailadres in en selecteer Resetinstructies versturen.

Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken, zoals !@#$%^&*.

Geen e-mail voor wachtwoordherstel ontvangen?

Wanneer u uw Bluebeam-ID en wachtwoord invoert, zou u het volgende inlogscherm moeten zien als dit het juiste e-mailadres is:

Als u (of uw wachtwoordbeheerder) een e-mailadres invult dat verkeerd is gespeld of niet klopt, ziet u een ander inlogscherm:

Als u een onjuist e-mailadres invoert, mislukt de inlogpoging. Als u een wachtwoordreset aanvraagt met hetzelfde adres, verstuurt de server geen e-mail.

Controleer in dat geval of u uw e-mailadres correct hebt gespeld of zoek de oorspronkelijke verificatiemail voor uw Studio-account om erachter te komen wat het juiste BBID is. Als u niet meer weet welk e-mailadres is gekoppeld aan uw BBID, neem dan per e-mail contact op met de technische ondersteuning van Bluebeam.

Wilt u het e-mailadres of wachtwoord van uw BBID wijzigen?

Als u de inloggegevens van uw BBID bent vergeten en het e-mailadres of wachtwoord wilt wijzigen dat aan uw account is gekoppeld, volgt u de onderstaande stappen.

Het e-mailadres van uw BBID wijzigen

Als u uw bestaande BBID-e-mailadres wilt wijzigen, volgt u deze stappen:

1. Sla werk op en meld af bij alle exemplaren van Studio en/of Tekeningen, met inbegrip van exemplaren op andere apparaten. Daardoor ontstaan er geen communicatiefouten.
  2. Ga naar uw Studio server accountpagina:
  3. Voer het e-mailadres van uw BBID in en selecteer Volgende.
  4. Voer uw e-mailadres opnieuw in en selecteer Volgende. Revu kan uw identiteit nu verifiëren voor een veilige eenmalige aanmelding.
  5. Voer uw BBID wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  6. Onder E-mailadres selecteert u Wijzigen. Voer een nieuw e-mailadres in en selecteer Opslaan. U ontvangt een e-mail met een link om uw nieuwe e-mailadres te bevestigen.
  7. Ga naar uw Postvak IN, open de bevestigingse-mail en selecteer Mijn Bluebeam ID wijzigen.
    Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleert u uw map Ongewenste e-mail of neemt u contact op met uw netwerkbeheerder om ervoor te zorgen dat e-mails van do-not-reply@bluebeamops.com niet worden geblokkeerd.
  8. Log in Revu in bij Studio met uw nieuwe e-mailadres.

Uw BBID e-mailadres is bijgewerkt en kan nu worden gebruikt voor toegang tot Studio, Tekeningen en andere Bluebeam-diensten.

Uw BBID wachtwoord wijzigen

U kunt uw BBID wachtwoord altijd wijzigen vanuit ons webportaal.

1. Sla werk op en meld af bij alle exemplaren van Studio en/of Tekeningen, met inbegrip van exemplaren op andere apparaten. Daardoor ontstaan er geen communicatiefouten.
  2. Ga naar uw Studio server accountpagina:
  3. Voer het e-mailadres van uw BBID in en selecteer Volgende.
  4. Voer uw e-mailadres opnieuw in en selecteer Volgende. Revu kan uw identiteit nu verifiëren voor een veilige eenmalige aanmelding.
  5. Voer uw huidige BBID-wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  6. Onder wachtwoord selecteert u Wijzigen. Voer uw huidige wachtwoord in en stel eronder een nieuw wachtwoord in.
  7. Selecteer Opslaan.

Uw BBID wachtwoord is gewijzigd en kan nu worden gebruikt voor toegang tot Studio, Tekeningen en andere Bluebeam-diensten.

Andere versies van dit artikel

Revu 2018

Wachtwoord vergeten?

Als u niet kunt aanmelden bij Bluebeam Studio, Tekeningen of de Bluebeam Gateway omdat u uw wachtwoord hebt vergeten, gaat u als volgt te werk:

1. In Revu opent u het Studio paneel (Alt+ C).
  2. Klik op de knop Verbinden .
  3. Vanuit het aanmeldvenster klikt u op Wachtwoord vergeten?
  4. Voer uw e-mailadres in en selecteer Resetinstructies sturen.

Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken, zoals !@#$%^&*.

Wilt u het e-mailadres of wachtwoord van uw BBID wijzigen?

Als u het wachtwoord van uw BBID hebt vergeten en het e-mailadres of wachtwoord wilt wijzigen dat aan uw account is gekoppeld, volgt u de onderstaande stappen:

Het e-mailadres van uw BBID wijzigen

U kunt het e-mailadres van uw BBID altijd wijzigen vanuit ons webportaal.

1. Sla werk op en meld af bij alle exemplaren van Studio en/of Tekeningen, met inbegrip van exemplaren op andere apparaten. Daardoor ontstaan er geen communicatiefouten.
  2. Ga naar https://accounts.bluebeam.com/ en voer uw bestaande BBID-referenties in. Selecteer Aanmelden.
  3. Onder E-mailadres selecteert u Wijzigen. Voer een nieuw e-mailadres in en selecteer Opslaan. U ontvangt een e-mail met een link om uw nieuwe e-mailadres te bevestigen.
  4. Ga naar uw Postvak IN, open de bevestigingse-mail en selecteer Mijn Bluebeam ID wijzigen.
    Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleert u uw map Ongewenste e-mail of neemt u contact op met uw netwerkbeheerder om ervoor te zorgen dat e-mails van do-not-reply@bluebeamops.com niet worden geblokkeerd.

Uw BBID e-mailadres is bijgewerkt en kan nu worden gebruikt voor toegang tot Studio, Tekeningen en andere Bluebeam-diensten.

Uw BBID wachtwoord wijzigen

U kunt uw BBID wachtwoord altijd wijzigen vanuit ons webportaal.

1. Sla werk op en meld af bij alle exemplaren van Studio en/of Tekeningen, met inbegrip van exemplaren op andere apparaten. Daardoor ontstaan er geen communicatiefouten.
  2. Ga naar https://accounts.bluebeam.com/en voer uw bestaande BBID-referenties in. Selecteer Aanmelden.
  3. Onder wachtwoord selecteert u Wijzigen. Voer uw huidige wachtwoord in en stel eronder een nieuw wachtwoord in.
  4. Selecteer Opslaan.

Uw BBID wachtwoord is gewijzigd en kan nu worden gebruikt voor toegang tot Studio, Tekeningen en andere Bluebeam-diensten.

Revu 2017 en lager

Het wachtwoord van uw Studio resetten

Als u niet kunt aanmelden bij Bluebeam Studio met Revu of Vu for Windows omdat u uw Bluebeam Studio wachtwoord bent vergeten, dan kunt u dit resetten door de volgende onderstaande stappen te doorlopen:

1. Open het tabblad Studio (of Alt+C).
  2. Klik op het pictogram Verbinden.
  3. Klik op Wachtwoord vergeten? in het aanmeldscherm.
  4. Klik op OK wanneer de e-mailmelding van Studio verschijnt, en volg de stappen in de e-mail die is verzonden naar het adres dat aan uw account is gekoppeld.

Als de e-mail niet in uw postvak aankomt, controleer dan uw map met ongewenste berichten en zorg ervoor dat do-not-reply@bluebeamops.com op de lijst met toegestane afzenders staat.

Uw wachtwoord moet tussen de 8 en 32 tekens bevatten, met tenminste één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer en één speciaal teken, zoals !@#$%^&*.

Meer informatie

Ga naar de Bluebeam-ondersteuningspagina, waar u videotutorials en veelgestelde vragen vindt over verschillende onderwerpen, zoals het bijwonen van Studio-sessies of deelnemen aan Projecten. U vindt er ook de Revu-hulpgids.

How-to

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 & ouder

Revu voor Mac 1

Revu voor Mac 2

Studio

Licenties en registratie

In dit artikel wordt besproken hoe u het wachtwoord en e-mailadres kunt beheren dat aan uw Bluebeam ID (Bluebeam Studio-account) is gekoppeld.