Bijwerken naar Revu 2016.5.x

Samenvatting

Verbeteringen in het Revu-updateproces

Relevante producten

Revu 2016.5 en nieuwer
Let op: de procedure voor het bijwerken van Revu is veranderd. Lees dit artikel zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u het juiste bestand voor uw Revu-update downloadt.

Hoe kan ik Revu bijwerken?

Revu 2016.5.1 ingevoerd een gestroomlijnd updateproces dat gebruikmaakt van een kleiner updatebestand om Revu bij te werken in plaats van het volledige Revu-installatiebestand. Bijvoorbeeld: de Revu 2016.5.2-update is 44 MB groot en daarmee 97% kleiner dan het volledige installatiebestand. Dit vermindert de hoeveelheid tijd die nodig is om uw software bij te werken. De snelste en eenvoudigste manier om het juiste bestand te downloaden, is door te klikken op Help > Productupdates revu-product-updates in Revu. Deze functie controleert wat er is geïnstalleerd en geeft een koppeling naar het juiste downloadbestand weer.
  • Open Revu.
  • Klik op Help > Productupdates revu-product-updates.
  • Klik op de koppeling voor het downloaden van het juiste bestand dat u nodig hebt voor het bijwerken van Revu.
Opmerking: de update dwingt Windows opnieuw op te starten wanneer de update is voltooid, dus zorg dat u al uw werk hebt opgeslagen en alle geopende toepassingen hebt gesloten voordat u begint.

Hoe installeer ik Revu voor de eerste keer?

Als u Revu voor het eerst installeert, downloadt u de volledige installatie van Revu 2016.5.2.

Kan ik nog steeds direct het bestand downloaden?

Ja, u kunt de bestanden nog steeds rechtstreeks downloaden, maar wij raden u aan bij te werken via de functie Productupdates revu-product-updates in Revu om ervoor te zorgen dat u het juiste bestand gebruikt.Wat u nodig hebt, is afhankelijk van de geïnstalleerde versie van Revu en of u 64-bits of 32-bits Windows hebt.
  • Als u Revu 2016.5.0 of Revu 2016.5.1 hebt, kunt u de update installeren.
  • Als u Revu 2016.1 of eerder hebt, moet u de volledige installatie gebruiken.
Er zijn aparte updatesbestanden voor 64-bits en 32-bits Windows. Hetzelfde updatebestand wordt gebruikt voor Revu 2016.5.x Standard, CAD en eXtreme. Klik op de koppeling hieronder die overeenkomt met uw Windows-installatie:Opmerking: de update kan alleen worden geïnstalleerd op Revu 2016.5. Voor eerdere versies moet u nog steeds de volledige installatie downloaden.

Hoe kan ik achterhalen of ik 64-bits of 32-bits Windows gebruik?

Als u niet weet welke Windows u gebruikt, is de beste manier om de juiste update te krijgen het gebruik van Help > Productupdates revu-product-updates.Windows 10 en 8.1
  • Klik met de rechtermuisknop op Start en klik vervolgens op Systeem.
  • Systeemtype toont 64-bits besturingssysteem of 32-bits besturingssysteem.
Windows 7
  • Klik op Start, klik met de rechtermuisknop op Computer en klik op Eigenschappen.
  • Systeemtype toont 64-bits besturingssysteem of 32-bits besturingssysteem.

Volledige installatie van Revu 2016.5.2

Als u Revu 2016.1 of eerder hebt of als u een nieuwe installatie wilt uitvoeren, klikt u op een van onderstaande knoppen om het installatiebestand te downloaden voor de Revu-software die op uw licentiecertificaat is vermeld.

Opmerking: als u Bluebeam Vu wilt bijwerken, downloadt u het volledige installatiebestand vanaf de pagina Downloads en updates.

Implementatie voor ondernemingen

Als Revu op meerdere computers gaat implementeren, raadpleegt u de pagina Installatie voor ondernemingen voor meer informatie en koppelingen naar de updates voor ondernemingen.
In dit artikel wordt besproken hoe u het wachtwoord en e-mailadres kunt beheren dat aan uw Bluebeam ID (Bluebeam Studio-account) is gekoppeld.