Zij-aan-zij-installatie met Bluebeam Administrator

• Revu 20
  • Revu 2019

Spring naar andere versies:

Als u de optie zij-aan-zij kiest tijdens het installatieproces van Revu, kunt u een proefversie van Revu 2019 downloaden terwijl u uw huidige installatie van Revu behoudt. Met Bluebeam Administrator kunt u ook kiezen van welke versie u de plug-ins wilt gebruiken.

Let op: zij-aan-zij-installatie is alleen mogelijk met Revu-software tot twee generaties vóór de versie die u installeert. Als u bijvoorbeeld Revu 20 installeert, kunt u alleen Revu 2019 of 2018 ernaast behouden. Als Revu 2017 of een oudere versie op uw computer is geïnstalleerd en u probeert Revu 20 te installeren, wordt de oudere versie van Revu geüpgraded/overschreven.

Tabblad plug-ins

Om toegang te krijgen tot uw plug-ins opent u eerst Bluebeam Administrator via Start > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator 20.

Het tabblad Plug-ins van beide installaties zodat u, indien gewenst, ertussen kunt wisselen.

Zo wisselt u tussen plug-inversies:

Alle activeringen en deactiveringen van plug-ins moeten in de nieuwere versie van de Bluebeam Administrator worden gedaan.
  1. Sluit de toepassing waarin de plug-in zal verschijnen in (AutoCAD®, Revit®, etc.)
  2. Open het menu Start en typ Bluebeam Administrator.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de huidige versie van Bluebeam Administrator en selecteer Als administrator uitvoeren.
  4. Schakel de huidige plug-in uit, schakel de gewenste plug-in in en klik op OK .

Het tabblad Bluebeam Administrator-plug-ins.
  5. Start de toepassing opnieuw op.

Andere versies van dit artikel

Revu 2018 en lager
Een zij-aan-zij-installatie is alleen mogelijk met de laatste twee versies van Revu. Zij-aan-zij-installaties kunnen niet worden gedaan met versies van Revu van voor 2016.

Als u de zij-aan-zijoptie kiest tijdens het installatieproces van Revu, kunt u een proefversie van Revu 2019 downloaden terwijl u uw huidige installatie van Revu behoudt. Met de Bluebeam Administrator kunt u kiezen van welke versie u de plug-ins wilt gebruiken en uw standaardversie van Revu instellen.

Om de Bluebeam Administrator te openen, klikt u op Start > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.

Tabblad plug-ins

Het tabblad Plug-ins van beide installaties zodat u, indien gewenst, ertussen kunt wisselen.

Zo wisselt u tussen plug-inversies:

Alle plug-inactivaties en deactivaties moeten in de nieuwere versie van de Bluebeam Administrator worden gedaan.
  1. Sluit de toepassing waarin de plug-in zal verschijnen in (AutoCAD®, Revit®, etc.)
  2. Open de meest recente versie van Bluebeam Administrator.
  3. Schakel het selectievakje voor de huidige plug-in uit, schakel de gewenste plug-in in en klik op OK.
  4. Start de toepassing opnieuw.

Tabblad Revu

Het tabblad Revu bevat de vervolgkeuzelijst Instellingen bijwerken voor Revu-versie, waarin u kunt kiezen welke versie van Revu standaard wordt geopend. Kies de versie van uw voorkeur en klik op Toepassen.

U kunt Revu registreren als u besluit uw proefversie te upgraden. Maar als u een zij-aan-zij-installatie gebruikt, kunnen de twee Revu-versies niet met dezelfde licentie werken.

How-to

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 & ouder

Bluebeam Administrator

Als u tijdens het installatieproces de zij-aan-zij-optie kiest, wordt er een proefversie van Revu geïnstalleerd terwijl u uw huidige installatie van Revu behoudt. Meer informatie.