Revu 21 IT Admin Resources

Revu 21 hulpbronnen voor IT-beheerders

Op zoek naar meer informatie over het implementeren van de nieuwste versie van Revu? Lees de volgende handleidingen voor meer informatie over het implementeren en beheren van licenties voor gebruikers op naam en abonnementen voor volledige toegang tot Revu 21, Studio en Bluebeam Cloud.

Ik ben op zoek naar informatie voordat ik overstap op een abonnement.

Implementatiehandleiding

Ontdek alles wat u moet weten voordat u Bluebeam-abonnementen en licenties voor gebruikers op naam implementeert.

Ik wil Bluebeam-software in mijn hele organisatie gebruiken.

Installatiehandleiding Revu 21

Download de implementatiepakketten en ontdek hoe u de nieuwste versie van Revu in uw hele organisatie kunt implementeren.

Ik wil mijn Bluebeam-software beheren na de installatie.

Beheerdershandleiding voor Revu 21

De beheerdershandleiding voor Revu 21 is uw dagelijkse handleiding voor het beheren van Revu-installaties. De handleiding helpt u bij eventuele wijzigingen die u moet aanbrengen in uw Revu-installaties na een implementatie.

Handleiding voor het beheren van Bluebeam-abonnementen

Ontdek hoe u de abonnementen en gebruikers van uw organisatie beheert met ons nieuwe licentiebeheersysteem.

Met onze Revu 21 hulpbronnen voor IT-beheerders vindt u alles wat u nodig heeft om Bluebeam Revu-abonnementen met succes te implementeren en te beheren voor uw gebruikers.