Aangepaste bibliotheken Revu

We begrijpen dat er meer dan één manier van werken is.

Personaliseer Revu met een van onze aangepaste bibliotheken. Blader door de bibliotheek aan Werksets op discipline, download en personaliseer een interactief stempel, importeer een alternatief woordenboek voor spellingcontrole of installeer een nieuw Revu-profiel, compleet met werkbalken, werksets, menu’s en nog veel meer. Met onze bibliotheken kunt u uw favoriete Revu-hulpmiddelen personaliseren, waardoor u ze direct bij de hand hebt – en opnieuw kunt gebruiken.

Werksets

Bluebeam maakt het bewerken van uw PDF net zo makkelijk als slepen. Kies uit onze bibliotheek met kant-en-klare werksets de juiste hulpmiddelen voor uw workflow.

Installatie-instructies:

1. Klik op de werkset en sla deze op in de map Downloads. Een gecomprimeerd .zip-bestand wordt opgeslagen.
  2. Ga naar de map Downloads.
  3. Dubbelklik op het gecomprimeerde .zip-bestand om het te openen.
  4. Dubbelklik op het .btx-werksetbestand om dit te importeren in Revu.

Let op: In Windows kunnen werksets worden opgeslagen op een netwerkschijf zodat alle gebruikers er toegang toe hebben. Zie de Revu Installatiehandleiding voor ondernemingen [Engels] voor meer informatie over het instellen van gedeelde werksets.

Stempels

Bluebeam maakt een groot aantal verschillende architectuur- en engineering-stempels om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Installatie-instructies:

1. Klik op de stempel die u wilt downloaden en sla deze op in de map Downloads. Een gecomprimeerd .zip-bestand wordt opgeslagen.
  2. Ga naar de map Downloads.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gecomprimeerde .zip-bestand, klik op Alles uitpakken, accepteer de standaardinstellingen en klik op Uitpakken.
  4. Open Revu, klik op Hulpmiddelen > Stempel > Stempel importeren, selecteer het stempel uit de nieuwe map in de map Downloads en klik op Openen.
  5. De volgende keer dat u het hulpmiddel Stempel selecteert, wordt deze stempel weergegeven in de lijst.

Interactieve stempels

Installatie-instructies

1. Klik op de stempel die u wilt downloaden en sla deze op in de map Downloads. Een gecomprimeerd .zip-bestand wordt opgeslagen.
  2. Ga naar de map Downloads.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gecomprimeerde .zip-bestand, klik op Alles uitpakken, accepteer de standaardinstellingen en klik op Uitpakken.
  4. Open Revu, klik op Hulpmiddelen > Stempel > Stempel importeren  en open de map met de naam van het stempel in de map Downloads.
  5. Er bevinden zich drie PDF-bestanden in de map. Selecteer de twee zonder “Instructies” in de naam en klik op Openen.
  6. De volgende keer dat u het hulpmiddel Stempel selecteert, worden deze stempels weergegeven in de lijst.

Profielen

Profielen, waarin werkbalken, werksets, menu’s en andere weergave-instellingen kunnen worden opgeslagen, bieden een eenvoudige methode om de gebruikersinterface van Revu aan te passen voor verschillende workflows. Door uw eigen profielen te maken en op te slaan kunt u ook de vormgeving naar wens aanpassen. Hieronder staan enkele vooraf gedefinieerde voorbeelden die u verder kunt afstemmen op uw behoeften of die u direct kunt gebruiken.

Installatie-instructies:

Let op: deze profielen zijn alleen compatibel met Revu 10 en hoger op Windows.

1. Klik op het profiel dat u wilt importeren naar uw computer en sla het op in de map Downloads. Een gecomprimeerd .zip-bestand wordt gedownload.
  2. Open de map Downloads, dubbelklik op het gecomprimeerde .zip-bestand om het te openen en dubbelklik vervolgens op het profiel dat u wilt importeren in Revu.

Woordenboeken

Bluebeam biedt u de mogelijkheid om alternatieve spellingwoordenlijsten te importeren. Door een anderstalige spellingswoordenlijst te installeren kunt u de spelling controleren van tekst in een andere taal dan die van de gelokaliseerde versie van Blueteam Revu die is geïnstalleerd.

Installatie-instructies:

Selecteer een taal in de vervolgkeuzelijst hieronder om een zip-bestand met de woordenlijst voor die taal te downloaden. Ga vervolgens naar Revu > Voorkeuren vanuit de balk Opdracht. Als de dialoog Voorkeuren opent, kiest u Spelling in het menu en klikt u op de knop Importeren. Blader naar het zip-bestand met de woordenlijst en klik op Openen.

Let op: Woordenboeken zijn alleen nodig in Windows met Engelse installaties van Revu 2015 en eerder.

Personaliseer Revu met een van onze extensies. Blader door de bibliotheek aan Werksets op discipline, download en personaliseer een interactief stempel, importeer een alternatief woordenboek voor spellingcontrole of installeer een nieuw Revu-profiel, compleet met werkbalken, werksets, menu’s en nog veel meer. Met onze extensies kunt u uw favoriete Revu-hulpmiddelen personaliseren, waardoor u ze direct bij de hand hebt – en opnieuw kunt gebruiken.