Revu 20 Starter Kit

Welkom!

We helpen je graag aan de slag te gaan met Bluebeam Revu.

Zorg er eerst voor dat Revu op uw computer is geïnstalleerd. Lees onze stap-voor-stap installatiegids.

Overzicht

Nu u Revu hebt geïnstalleerd, kunnen we het gaan openen en de interface gaan verkennen.

In deze korte introductievideo laten we zien hoe u navigeert in de werkbalken van Revu, de panelen en de hoofdwerkruimte.

Laten we een PDF openen om al deze middelen te gaan gebruiken. U kunt er eentje openen door naar Bestand > Openen pictogram map openen te gaan. U kunt ook Revu uw standaard PDF viewer maken zodat u elke PDF op uw computer kunt selecteren om automatisch te openen in Revu.

Tip: Zodra een bestand is geopend, het u twee opties voor het gebruik van uw muiswieltje: inzoomen en scrollen. Als u tijdens het scrollen de Ctrl-toets ingedrukt houdt, kunt u er snel tussen wisselen. U kunt uw muiswieltje geheel naar uw wens configureren.

Opmerkingen en markeringen plaatsen

Nu u de basis van de interface onder de knie hebt, kunnen we markeringen gaan toevoegen aan uw document, zoals wolken, opmerkingen en toelichtingen.

Hier volgt een overzicht van de verschillende soorten markeringen die u kunt aanmaken in Revu.

Er zijn enkele manieren om het toevoegen en beheren van markeringen nog gemakkelijker te maken.

• Voeg een wolk toe aan uw tekening door op de C op uw toetsenbord te drukken en te klikken en slepen rond het gespecificeerde gebied.
  • Dubbelklik op een markering en voer uw opmerking in het tekstvak in dat verschijnt. Later kunt u uw opmerkingen nog bekijken in de lijst met markeringen.
  • In de Lijst met markeringen pictogram lijst met markeringen (Alt+L) ziet u alle markeringen op een pagina en kunt u deze bewerken. Klik rechts in de lijst om een antwoord, status en nog veel meer toe te voegen. U kunt zelfs elke kolom filteren om markeringen te bekijken op type, goedkeuringsstatus of auteur.

Tip: Wilt u verschillende vormen, kleuren en stijlen gebruiken voor verschillende mensen, problemen of disciplines? U kunt uw markeringen en stempels aanpassen zodat deze het beste bij uw workflow passen. Voor gebruiksgemak slaat u ze op in uw Tool Chest pictogram Tool Chest (rechts klikken > Toevoegen aan Tool Chest).

Nu we weten hoe we markeringen kunnen toevoegen, kunnen we gaan samenwerken in Studio!

Samenwerken in de cloud met Studio

Bent u uitgenodigd voor een Studio-sessie of project?

Sessie is ons samenwerkingsmiddel waarmee uw team dezelfde bestanden tegelijkertijd kan beoordelen, markeren en bijwerken (sessies) of waarin u uw documenten online kunt beheren en delen (projecten).

Lees hoe u zich kunt aanmelden bij Studio met uw Bluebeam ID (BBID) en mee kunt doen aan een sessie of project om samen te werken met uw team.

Metingen opnemen

Moet u take-offs doen? Bekijk deze video voor een overzicht van hoe metingen werken in Revu.

Zie hoe u de door de u gewenste eenheden kunt kiezen, de schaal voor uw documenten kunt instellen en de lengte en het gebied kunt berekenen.

U kunt uw metingen personaliseren vanuit de werkbalk eigenschappen of u kunt het paneel metingen uitvouwen pictogram lineaal voor aanvullende opties. U kunt zelfs een aparte schaal instellen op uw tekening d.m.v. viewports. [in het Engels]

MEER INFORMATIE

Lees hoe u vormen met bochten kunt meten en aangepaste kolommen kunt gebruiken voor hoeveelheidsbepalingen (alleen voor Revu eXtreme).

Klaar om door te leren?

Online trainingscursussen [Engels]

De Bluebeam University heeft cursussen voor alles op het gebied van Tekenbeheer, Veldproblemen en Taxaties.

Registreer nu

How-to artikelen

Ontdek hoe u de functies van Revu kunt gebruiken, kunt navigeren in de interface en algemene workflows onder de knie kunt krijgen.

Blader door artikelen

Helpgids [Engels]

Ontvang diepgaande documentatie over de functies en functionaliteit van Revu.

Verken de gids