Kan ikke logge på Studio med BBID

Denne artikkelen gjelder:

• Revu 20 og eldre

Problem

Du får én av disse meldingene når du forsøker å logge inn i Studio:

«Kan ikke logge inn.»

«Beklager, denne kombinasjonen av e-post og passord ser ikke helt riktig ut.»

Årsak

Disse meldingene kan vises av følgende årsaker:

• Du har skrevet inn feil passord.
  • Du har forsøkt å logge inn uten at du har opprettet en BBID-konto.
  • Du har oppgitt feil e-postadresse.

Løsning

Glemt passordet?

Hvis du tidligere har opprettet en BBID-konto, må du kontrollere at du oppgir riktig passord når du logger inn. Hvis du har glemt passordet ditt og vil tilbakestille det, kan du se denne artikkelen eller følge instruksjonene nedenfor når du forsøker å logge inn:

1. Velg Trenger du hjelp til å logge inn? nederst på BBID-innloggingsskjermen.
  2. Velg Glemt passord?
  3. Skriv inn e-postadressen tilknyttet BBID-kontoen din og velg Send instruksjoner for tilbakestilling.
    Send instruksjoner for tilbakestilling av passord
  4. Se innboksen din for instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet, og forsøk så å logge inn med det nye passordet ditt.

Hvis e-posten ikke ankommer innboksen din, må du sjekke søppelpostmappen, og påse at do-not-reply@bluebeamops.com er lagt til i listen over godkjente avsendere.

Ble du invitert til et Studio-prosjekt/-økt og har problemer med å logge på?

Hvis du ble invitert til et Studio-prosjekt/-økt, gjenkjenner systemet e-postadressen som ble brukt i e-postinvitasjonen. Men hvis du vil bli med i prosjektet eller økten, må du først opprette en BBID-konto for denne e-postadressen.

Hvis du trenger hjelp til å opprette en konto, kan du se Slik oppretter du en ny Bluebeam ID (BBID).

Har du glemt e-postadressen for BBID?

Når du skriver inn Bluebeam ID, bør du se følgende påloggingsskjerm hvis den riktige e-postadressen er registrert:

Hvis du eller passordbehandleren din fyller ut feltet med en e-postadresse med skrivefeil eller som er ugyldig, ser du en annen påloggingsskjerm:

Når du har skrevet inn en feilstavet eller feil e-postadresse for BBID, vil påloggingsforsøket mislykkes. Hvis du forespørrer en tilbakestilling av passordet med den samme adressen, genereres en e-post fra serveren.

Hvis du vil logge inn skikkelig, må du kontrollere at du har skrevet e-postadressen riktig og/eller finne den opprinnelige e-postbekreftelsen for Studio-kontoen for å bekrefte at du bruker riktig BBID.

Hvis du fremdeles ikke husker e-postadressen tilknyttet BBID, kan du ta kontakt med Bluebeams tekniske støtte på e-post for å få hjelp.

Feilsøking

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Du får én av disse meldingene når du forsøker å logge inn: «Kan ikke logge inn.» Denne meldingen kan vises av følgende årsaker: Du har skrevet inn feil passord. Du forsøker å logge inn uten at du har opprettet en BBID-konto.