Bluebeam-kontoen har status Ubetalt | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Du har kjøpt et Bluebeam-abonnement eller startet en prøveperiode, men Revu viser fremdeles kontoen din med status «Ubetalt» eller «Pakke: Ingen».

Årsaker

Kontoen din kan vises som «Ubetalt» eller «Ingen» av følgende årsaker:

• Du har blitt invitert som sluttbruker, men har ikke godtatt e-post invitasjonen og fått aktivert kontoen din.
  • Du er organisasjonsadministrator og har ikke gitt deg selv sluttbrukertillatelser.
  • Datamaskinen din har Windows 7 installert. Revu 21 er ikke kompatibel med Windows 7.
  • Du har en lisens for en eldre versjon av Revu.
  • Du har installert Revu 21 uten å registrere deg for en prøveperiode.

Løsninger

Du har ikke godtatt e-post invitasjonen

Se etter en e-post fra no-reply@bluebeamops.com i innboksen din med tittelen «Du ble invitert til en Bluebeam-konto» og klikk på Godta invitasjon.

Du har ikke tilordnet deg selv som sluttbruker

Hvis du er en organisasjonsadministrator, må du tildele sluttbrukertillatelser til kontoen din hvis du må logge på Revu 21 og Bluebeam Cloud. Etter å ha gjort det, må du også endre abonnementstilgangen for kontoen din, ellers har du bare skrivebeskyttet tilgang. Slik gjør du dette:

1. Logg på abonnementsadministrasjonsportalen hvis du ikke allerede er logget på.
    Sørg for at du er logget av Revu 21 før du tildeler kontoen din til en abonnementsplan.
  2. I kontoen din går du til Kontoadministrasjon > Brukere og nivåadministrasjon > Brukeroversikt.
  3. Finn e-postadressen til kontoen din og velg menyikonet ved siden av Status.
  4. Velg Endre abonnementstilgang.
  5. Velg en abonnementsplan med ledige plasser.
  6. Velg Lagre endringer.

Datamaskinen din har Windows 7 installert

Revu 21 er bare kompatibel med Windows 10 og Windows 11. Oppgrader til en kompatibel Windows-versjon for å logge på Revu 21.

Du har en lisens for en eldre versjon av Revu

Revu har gått over fra en lisensmodell til en abonnementsbasert modell. Hvis du har en lisens for Revu 20 eller eldre, må du oppgradere til Revu 21 eller installere riktig versjon på siden Last ned eldre programvare.

Du har installert Revu 21 uten å registrere deg for en prøveperiode

I motsetning til tidligere versjoner av Revu, må du registrere deg for en kostnadsfri 30-dagers prøveperiode. Hvis du ikke har opprettet en Bluebeam-ID (BBID), kan du opprette den gjennom registreringsprosessen. Hvis du allerede har en BBID, velg din region, skriv inn e-postadressen din og velg "Prøv det i dag". Følgende melding vises: "Det ser ut til at du allerede er en Bluebeam-bruker. Klikk her for å starte din nye gratis prøveperiode ved å klikke her. Klikk på linken for å starte prøveversjonen.

Revu 21

Feilsøking

Abonnementer

Du har kjøpt en Bluebeam Plan, men Revu viser fortsatt kontoen din som "Pakke: Ubetalt" eller "Pakke: Ingen".