Vanlige spørsmål om Bluebeam Cloud

Denne artikkelen gjelder:

• Bluebeam Cloud

Inkludert med hver nye abonnementsplan ( Bluebeam Basics , Bluebeam Core, Bluebeam Complete), er Bluebeam Cloud en nett-/appløsning for å samarbeide om tegninger og fullføre prosjektarbeidsflyt mens du er på farten.

Denne oversikten over vanlige spørsmål hjelper deg å komme i gang med Bluebeam Cloud. For mer generelle spørsmål, se vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement.

Hva er Bluebeam Cloud?

Bluebeam Cloud er en pakke med skybaserte løsninger skreddersydd for AECO-industrien. Ved å bruke Bluebeam Cloud vil du kunne kommentere og samarbeide om prosjektdokumenter, i tillegg til å administrere punch-, RFI- og innsendingsarbeidsflytene dine.

Hva skjedde med Project Rover?

Project Rover-funksjonalitet er integrert som en del av Bluebeam Cloud. Denne overgangen gjenspeiler vår fortsatte investering i ny infrastruktur og teknologi hos Bluebeam og vil bidra til en fullstendig sky- og datasentrisk portefølje.

Eksisterende Project Rover-brukere vil fortsatt ha tilgang til prosjekter og Rover-funksjonalitet gjennom kampanjeperioden (5. juli 2022).

For å minimere forstyrrelser kan vi arrangere en éngangsutvidelse av kampanjetilgangen din. Se siden Project Rover Promotion for mer informasjon.
Er det ulike tilgangsnivåer for brukere i et prosjekt?

Ja. Det er tre tilgangsnivåer [EN] i Bluebeam Cloud: Admin, Member og Viewer. En brukers tilgangsnivå tildeles når de inviteres til et prosjekt og definerer hva denne brukeren kan gjøre i prosjektet.

Visse tilgangsnivåer er bare tilgjengelige i henhold til en brukers abonnementspakke. Klikk her for å få mer informasjon om Bluebeam Cloud-funksjonene som er tilgjengelige for hvert abonnement.
Er det en grense for antall brukere som kan inviteres til et prosjekt?

For øyeblikket kan opptil 25 brukere inviteres til et prosjekt. Du kan fjerne brukere etter behov for å unngå å nå grensen din.

Kan eierskap til et prosjekt overføres?

Du kan legge til flere administratorer til et prosjekt, men den som opprettet prosjektet forblir eieren av det.

Hvordan laster jeg opp tegningene mine til Bluebeam Cloud?

Du kan laste opp hvilken som helst PDF-tegning til Bluebeam Cloud fra en lokal enhet, eller importere PDF-er gjennom en av integrasjonene våre. Vær oppmerksom på at denne funksjonen kun støttes på nettappen for øyeblikket.

Lær hvordan du optimaliserer tegningene dine for Bluebeam Cloud [EN].

Kan jeg få tilgang til Bluebeam Cloud på mobil?

Ja. Du kan bruke nettappen vår på en hvilken som helst enhet som støttes, eller på en Apple-enhet ved å installere iOS-appen.

Kobler Bluebeam Cloud til Bluebeam Studio?

Ja. Studio-prosjekter kobles til utomatisk når du logger på via Bluebeam Cloud-nettappen. En prosjektadministrator kan dele mapper og filer fra et Studio-prosjekt direkte til Bluebeam Cloud.

Hvilke Revu-funksjoner har interoperabilitet med Bluebeam Cloud?

Mellomrom og hyperkoblinger opprettet i Revu vil forbli funksjonelle i Bluebeam Cloud.

Noen markeringer kan delvis støttes eller ikke støttes av Bluebeam Cloud. Hvis en markering ikke støttes, vil du ikke kunne velge eller flytte den.
For å sikre at alle markeringene dine vises riktig, bør du flate ut PDF-filen i Revu før du laster opp tegningen til Bluebeam Cloud.
Hva skjer hvis en digitalt signert/sertifisert eller passordbeskyttet PDF legges til i et prosjekt?

PDF-filen vil lastes med mindre den krever et passord for å få tilgang til den.

Hvordan får jeg tilgang til Bluebeam Cloud?

Enterprise-kunder som er interessert i å få tilgang til Bluebeam Cloud bør kontakte deres Bluebeam-kontoteam eller sende en forespørsel til sales@bluebeam.com.

Kan tegninger oppdateres i Bluebeam Cloud?

Tegninger som importeres til Bluebeam Cloud gjennom en integrasjon, synkroniseres ikke automatisk.

Du kan imidlertid manuelt synkronisere tegninger fra en tilkoblet konto ved å velge Innstillinger > Integrasjoner.

Hvilke integrasjoner er tilgjengelige?

Bluebeam Cloud-nettappen støtter følgende integrasjoner: Bluebeam Projects, SharePoint, Dropbox, Box, Google Drive, Egnyte.

Finn ut mer om synkronisering av integrasjoner.

Kan jeg eksportere prosjektdataene mine?

Ja. Prosjektadministratorer kan eksportere alle logger, filer og dokumenter for et prosjekt som for øyeblikket er åpent eller lukket. For å be om dataene dine, åpne Bluebeam Cloud-nettappen og gå til Prosjektinnstillinger.

Når et prosjekt er slettet, vil du ikke kunne eksportere eller gjenopprette dataene.
Hvordan sjekker jeg statusen til Bluebeam Cloud?

Du kan finne oppdatert status på Bluebeam Cloud og våre andre skytjenester ved å gå til statussiden vår.

Du kan også abonnere på e-postvarsler for å få statusoppdateringer sendt til innboksen din.
Støttes bilder i Bluebeam Cloud?

Ja. Alle vanlige bildefiltyper kan knyttes til en RFI i Bluebeam Cloud.

Kan jeg jobbe offline?

Ja. Frakoblet modus støttes i Bluebeam Cloud iOS-appen.

Hvor lagrer Bluebeam Cloud dataene mine?

Vi tilbyr for tiden regional datalagring via servere i USA, Storbritannia, Australia, Tyskland og Sverige. Datalagring skjer gjennom Amazon Web Services (AWS).

Hvordan kan jeg lage et produktforslag?

Vi leter alltid etter måter å forbedre oss på. Du kan sende oss ditt forslag fra støttesenteret i Bluebeam Cloud.

Begynn å bruke Bluebeam Cloud.

How-To

Bluebeam Cloud

Abonnementer