Tillatelsesnivåer i Bluebeam Cloud

Denne artikkelen gjelder:

• Bluebeam Cloud

Tillatelsesnivåer definerer hva en individuell bruker kan gjøre i et prosjekt, og må tildeles når nye brukere inviteres. Det er tre tillatelsesnivåer i Bluebeam Cloud: Admin , Member og Viewer . Mens alle brukere i et prosjekt kan se publiserte tegninger, er visse handlinger reservert for Admin og Member. Tabellen nedenfor viser en oversikt over hva hvert tillatelsesnivå kan gjøre.

Basics og skrivebeskyttede kontoer har Viewer-tillatelser som standard. En prosjektadministrator kan tildele Core- og Complete-abonnenter Viewer-, Member- eller Admin-tillatelser. For mer informasjon om funksjonene som er tilgjengelige for hver abonnement i Bluebeam Cloud, besøk denne artikkelen.

Administrator

• Inviter brukere
  • Endre tillatelsesnivåer
  • Legg til og administrer brukere i grupper
  • Last opp, publiser og rediger tegninger
  • Last ned tegninger, informasjonsforespørsler og anbud
  • Videresend informasjonsforespørsler til prosjektpartnere
  • Åpne tidligere lukkede informasjonsforespørsler på nytt
  • Rediger prosjektdetaljer
  • Opprett og rediger gjenstående arbeid-elementer og tillatelser
  • Generer rapporter
  • Eksporter prosjektdata

Member

• Opprett og rediger gjenstående arbeid-elementer
  • Last ned tegninger, informasjonsforespørsler og anbud
  • Videresend informasjonsforespørsler til prosjektpartnere
  • Legg til bilder til gjenstående arbeid-elementer
  • Angi gjenstående arbeid-plassering og forfallsdatoer
  • Angi mottaker for et slagelement
  • Endre gjenstående arbeid-status
  • Generer rapporter

Viewer

• Legg til og rediger bilder på et gjenstående arbeid-element
  • Last ned tegninger, informasjonsforespørsler og anbud
  • Markere bilder
  • Sett gjenstående arbeid-status til Klar for gjennomgang

Vise og redigere tillatelsesnivåer

Når en administrator inviterer deg til å bli med i et prosjekt, er tillatelsesnivået ditt synlig på e-postinvitasjonen. Når du har blitt med i et prosjekt, kan du se tillatelsesnivået ditt ved å gå til Profil > Rediger profil og se under Profildetaljer.

Når som helst kan en prosjektadministrator se eller endre en brukers tillatelsesnivå (inkludert en annen administrator) fra Team- dashbordet.

Prosjektadministratorer kan også endre tillatelsesnivået til en hel gruppe [EN] ved å merke av i avmerkingsboksen til et gruppemedlem, deretter Redigere og så velge ønsket nivå fra rullegardinmenyen Tillatelsesnivå.

Definere tillatelsesnivåer

Jeg vil at en bruker skal laste opp og publisere tegninger

Hvis du vil at en bruker skal laste opp og publisere tegninger til prosjektet ditt, bør du vurdere å gjøre dem til Admin . Administratortillatelsen tildeles vanligvis en prosjektleder eller prosjektingeniør.

En Admin kan laste opp tegninger til nettappen Bluebeam Cloud eller importere tegninger fra en integrasjon [EN]. Når de er publisert, vil tegningene være synlige for alle brukere i et prosjekt.

Jeg vil at en bruker skal se tegninger, lage gjenstående arbeid-elementer, angi mottakere og forfallsdatoer

Hvis du vil at en bruker skal ha økte rettigheter uten å kunne redigere prosjektdetaljer eller laste opp tegninger, bør du vurdere å gjøre vedkommende til Member. Member-tillatelsen tildeles vanligvis en eier eller arkitekt.

Er du Member kan du opprette gjenstående arbeid-elementer og redigere gjenstående arbeid-detaljer som plassering, mottaker og forfallsdato. I tillegg kan de se alle publiserte tegninger, men kan ikke laste opp tegninger.

Jeg vil at en bruker skal se publiserte tegninger og svare på gjenstående arbeid-elementer

Hvis du vil at en bruker stort sett skal se tegninger og svare på et begrenset antall gjenstående arbeid-elementer, bør du vurdere å gjøre dem til en Viewer . Viewer-tillatelsen tildeles vanligvis til en underentreprenør.

En Viewer kan se alle publiserte tegninger, legge til bilder for å velge gjenstående arbeid-elementer og endre gjenstående arbeid-status til Klar for gjennomgang.

.p-4 { padding: 15px !important; }