Bluebeam Drawings livssyklusslutt (EOL) gyldig fra 21. mars 2023

Bluebeam-tegninger støttes ikke lenger.

Bluebeam Drawings, som tidligere var inkludert med aktive vedlikeholdsabonnementer, er nå i ferd med å nå livssyklusslutt (EOL).

Bluebeam Drawings vil ikke lenger være inkludert med vedlikeholdskjøp fra 22. mars 2022, og den offisielle datoen for livssyklusslutt er 21. mars 2023.

Etter den offisielle EOL-datoen vil brukere miste all tilgang til Bluebeam Drawings og produktet vil ikke lenger kvalifisere for grunnleggende teknisk støtte.

Fortsatt funksjonalitet

Et par løsninger er tilgjengelige for å fortsatt få tilgang til lignende funksjoner som er tilgjengelige i Drawings:

• Vi har introdusert Bluebeam Cloud – en pakke med nett- og appløsninger som lar deg bruke prosjektdokumenter, markere tegninger og fullføre fullstendige arbeidsflyter på farten. Kom i gang i dag!
  • Du kan bruke Revu for iPad-appen til å enkelt vise og markere dokumenter, samt samarbeide med prosjektets interessenter. Klikk her for å finne ut mer.

Slik overfører du dokumenter fra Bluebeam Drawings til Bluebeam Cloud

Du kan enkelt overføre det eksisterende arbeidet og dokumentene dine fra Drawings til Bluebeam Cloud, enten direkte fra Studio-prosjektene eller fra den lokale enheten din.

• Fra Studio-prosjekters: Hvis alle dokumentene dine i Drawings er synkronisert og oppdatert med Studio-prosjekter, kan du importere alle Studio-prosjektdokumentene dine direkte til Bluebeam Cloud med appen. Klikk her for detaljerte trinn.
  • Fra den lokale enheten din: Du kan også laste ned alle dokumentene du trenger fra Drawings til den lokale enheten din og laste dem opp direkte i Bluebeam Cloud. Klikk her for mer informasjon.

Mer informasjon om livssyklusslutt

Se denne artikkelen for mer informasjon om våre støttede produkter/versjoner.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

KUNNGJØRINGER

Tegninger

EOL

Eldre versjon

Finn ut mer om støtte etter livssyklusslutt for Bluebeam Drawings.