Bluebeam Q livssyklusslutt (EOL) gyldig fra 1. mars 2020

Bluebeam har sluttet å tilby og avviklet utviklingen av Bluebeam Q. Vi selger ikke lenger nye lisenser eller fornyet vedlikehold for Bluebeam Q. Den offisielle datoen for livssyklusslutt er 1. mars 2020.

Fortsatt funksjonalitet

• Du kan fortsette å bruke den nåværende Bluebeam Q-lisensen din, men støtte vil ikke lenger være tilgjengelig etter 1. mars 2020.
    Etter den offisielle datoen for livssyklusslutt, vil Bluebeam Q-lisenser ikke lenger være fullstendig effektive, noe som betyr at de ikke kan overføres, nedgraderes eller registreres på nytt.
  • Microsoft har avsluttet støtten for Windows Server 2008, den eneste serveren som for tiden støtter Bluebeam Q. Støtte for Windows Server 2008 ble avsluttet 14. januar 2020. Brukere som kjører denne serveren, kan fremdeles bruke Bluebeam Q, men vil ikke lenger motta oppdateringer eller støtte for serveren.
  • Hvis du trenger hjelp til problemer, finner du all dokumentasjon i forbindelse med Bluebeam Q på støttesiden vår.

Mer informasjon om livssyklusslutt

Se denne artikkelen for mer informasjon om våre støttede produkter/versjoner.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

KUNNGJØRINGER

Bluebeam Q

Bluebeam har sluttet å tilby og avviklet utviklingen av Bluebeam Q. Vi selger ikke lenger nye lisenser eller fornyet vedlikehold for Bluebeam Q. Den offisielle livssyklusslutten er 1. mars 2020.Fortsatt funksjonalitet Du kan fortsette å bruke den nåværende Bluebeam Q-lisensen din, men støtte vil ikke lenger være tilgjengelig etter 1. mars 2020. Microsoft har avsluttet støtten for Windows Server 2008, den eneste serveren som for tiden støtter Bluebeam Q. Støtte for Windows Server 2008 ble avsluttet 14. januar 2020. Brukere som kjører denne serveren, kan fremdeles bruke Bluebeam Q, men vil ikke lenger motta oppdateringer eller støtte for serveren. Hvis du trenger hjelp til problemer, vil all dokumentasjon i forbindelse med Bluebeam Q være tilgjengelig på støttesiden vår. Hvis du vil vite mer og se en liste over alle EOL-produkter, kan du gå til Bluebeams EOL-produkter. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.