Revu 2019 Kompatibilitet og systemkrav

Andre versjoner av denne artikkelen:

Bluebeam® Revu® 2019 Kompatibilitet og systemkrav

Operativsystemer

• Windows® 10 (32-biters og 64-biters)
  • Windows 8.1 (32-biters og 64-biters)
Microsoft avslutter støtten for Windows 7 14. januar 2020. Derfor kan vi ikke støtte Revu-programvare som kjører på versjoner av Windows som ikke støttes. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vår Oversikt over tekniske tjenester.

Som en del av installasjonen blir Microsoft® .NET Framework 4.7.1 installert, hvis .NET 4.7.1 eller nyere ikke allerede finnes på arbeidsstasjonen. Du finner mer informasjon om .NET Framework her.

.NET Framework

Som en del av installasjonen blir Microsoft® .NET Framework 4.7.1 installert, hvis .NET 4.7.1 eller nyere ikke allerede finnes på arbeidsstasjonen.

Maskiner med Windows 10 må ha jubileumsoppdateringen av Windows 10 eller nyere for å installere .NET Framework 4.7.1. Se nettstedet til Microsoft for å få mer informasjon.

Virtuelle miljøer

Bluebeam Revu er sertifisert som Citrix Ready® for XenApp® 6.5-–7.6 og XenDesktop 7.14, 7.16, 7.17, 7.18 og 7.15 LTSR.Hver organisasjon må kjøpe like mange brukerlisenser som det finnes Revu-brukere i organisasjonen for å overholde EULA-avtalen (lisensavtale for sluttbrukere).Merk at Windows-server® 2012 R2 og nyere støttes i Citrix-miljøer.

Plugins

Hver utgave av Bluebeam Revu (Standard, CAD og eXtreme®) inneholder ulike sett plugin-moduler for oppretting av PDF-filer med ett klikk.

Microsoft Office®

Standard CAD eXtremeMicrosoft Office 2010–2019 (Word®, Excel®, PowerPoint®) og Office 365® (støttes med lokalt installerte programmer). Tidligere versjoner av Office- og Office 365 Online-apper støttes via Bluebeams PDF-skriver.Microsoft Outlook® 2010–2019

SharePoint®

Standard CAD eXtremeSharePoint® Server 2010–2016, SharePoint Foundation 2010–2013* Konfigurasjonskomponent til serveren for integrering av Internet Explorer kan velges. Denne komponenten krever Internet Explorer 11.

ProjectWise®

Standard CAD eXtremeProjectWise CONNECT Edition v10.

AutoCAD®

CAD eXtremeAutoCAD 2017-2020 (også kompatibel med Autodesk®-produkter bygget på AutoCAD-plattformen, inkludert arkitektur, bygg- og anleggsvirksomhet, mekanisk osv.).* Bluebeam støtter kun AutoCAD som kjører på Windows-versjoner støttet av Autodesk.

AutoCAD (oppretting av 3D-PDF)

CAD eXtremeAutoCAD 2017–2020

AutoCAD LT®

Standard CAD eXtremeAutoCAD LT 2017-2020AutoCAD LT støttes av Bluebeams PDF-skriver. En verktøylinje med to knapper legges til i AutoCAD LT, som bruker Bluebeams PDF-skriver til å opprette PDF-filer.

Revit®

CAD eXtremeRevit 2017-2021

Revit (oppretting av 3D-PDF)

CAD eXtremeRevit 2017-2021

CAD eXtremeNavisworks Manage 2017 – 2019, Navisworks Simulate 2017 – 2019

SketchUp® Pro (oppretting av 3D-PDF)

CAD eXtremeSketchUp Pro 2017 – 2019

SolidWorks®

CAD eXtremeSolidWorks 2017 – 2020

Andre applikasjoner

Standard CAD eXtremeBluebeams PDF-skriver fungerer med alle CAD- og Windows-programmene som er installert på PC-en din, f.eks. AutoCAD LT, Revit LT, eldre versjoner av Revit, Autodesk Inventor og MicroStation.

Bluebeams PDF-skriver støtter ikke virtualisering, ny navngivning eller utskriftsservere.

PDF/A-støtte

Bluebeam Revu støtter oppretting av filer som er PDF/A-1b-kompatible i henhold til ISO®-standarder.

Maskinvare

Kravene nedenfor gjelder for både Windows-datamaskiner og -nettbrett.

Minimumskrav

Vis
1024 x 768Du må ha en skjermdriver som støtter OpenGL® 3.0 eller høyere for å vise 360°-bilder.
Prosessor
Stasjonære og bærbare datamaskiner: 1 GHz-prosessor eller tilsvarende (anbefalt, se nedenfor)
Nettbrett: Intel® i3-prosessor eller tilsvarende
RAM
4 GB (32-biters Windows)
8 GB (64-biters Windows)
Harddisk
Minst 5 GB tilgjengelig plass kan være nødvendig
Bruke Revu med typiske Office-dokumenter
Når du bruker Revu med generelle Office-programmer, kan du bruke en middels god datamaskin som oppfyller kravene ovenfor.
Bruke Revu med store sett med tekniske dokumenter
Hvis du skal jobbe med store tegnesett (for eksempel sett med bygg- og anleggsanbud) der PDF-filene kan inneholde hundrevis av formattegninger, anbefales det at arbeidsstasjonene har tilstrekkelig med minne- og prosessorressurser. En anbefalt maskinvarekonfigurasjon kan være 64-biters Windows med en Intel i5 Dual Core- eller bedre prosessor, og et RAM-minne på minimum 8 GB. Revu kan kjøres på systemer med dårligere spesifikasjoner, men en arbeidsstasjon med disse spesifikasjonene gir optimal ytelse.
Bruke Revu for OCR
Når du bruker OCR-funksjonaliteten i Revu eXtreme, anbefaler vi å bruke 64-biters Windows for best ytelse.

Kompatibilitet