Slik endrer du Bluebeam Studio-region

• Revu 20
  • Revu 2019

Bluebeam Studio er plassert på flere forekomster over hele verden. Hvis du befinner deg utenfor USA, kan det hende at du ser en økt opplastings- eller nedlastingshastighet når du velger en Studio-forekomst i en region som er nærmere deg. Hver Studio-forekomst er fullstendig uavhengig og ingen brukerdata eller kontoer deles mellom dem, noe som betyr at alle du vil samarbeide med må være koblet til samme Studio-forekomst som deg. Hver region overholder egne lokale forskrifter og krav, som er oppført i vanlige spørsmål nedenfor.

Hvordan velger jeg min Studio-region?

Du kan endre Studio-regionen din i Revu 2019 og nyere. Hvis du ikke allerede har gjort det, må du opprette en Bluebeam ID (BBID) for Studio-regionen du vil bruke.

I Revu 20:

1. Åpne Studio -panel (Alt+C).
  2. Velg flaggikonet og klikk på din ønskede Studio-region.
  3. Dialogboksen for Studio-pålogging åpnes. Skriv inn BBID for Studio-regionen du velger og klikk på Logg inn.

I Revu 2019:

1. Studio-panelet (Alt+C), klikker du på flaggikonet og så på Administrer servere .
  2. Klikk på Legg til og skriv inn én av URL-adressene under.
  3. Klikk på OK.

Den nye Studio-regionen skal vises i listen din.

Generelle vanlige spørsmål

Finnes det en liste over alle URL-adresser for Studio-regioner som er tilgjengelige for øyeblikket?
Hvilke Studio-protokoller følger Studio?
Bluebeam sikkerheten til kundedataene våre er en av våre høyeste prioriteringer. Vi har strenge interne tilgangskontroller til vårt infrastrukturmiljø for Studio-plattformer, og bruker ledende praksis rundt flerfaktorautentisering og identitetsadministrasjon. Vi sørger også for riktig logging av tilgang, endringskontrollhåndtering og utfører regelmessige sårbarhetsvurderinger. Du finner mer informasjon i Sikkerhetsveiledning for Studio.
Hvordan inviterer jeg en bruker som bruker en konto i en annen Studio-region til en økt eller et prosjekt?
Du kan invitere dem på samme måte som andre brukere. Vedkommende må opprette en ny BBID for Studio-regionen der økten eller prosjektet befinner seg.
Hvordan kan jeg gjenopprette en slettet økt eller et øktdokument i en annen Studio-region?
Fungerer kontoen min i en Studio-region utenfor USA med Bluebeam Gateway?
Gateway er bare kompatibel med amerikansk-baserte kontoer. Gateway-administratorer må fortsette å bruke sine BBID-kontoer i USA for å administrere lisenser via Bluebeam Gateway.
Tilbyr Studio-regioner utenfor USA en API, eller gir de tilgang til Studio Prime?
Studio Prime- og API-tilgang er bare tilgjengelig fra Studio-regionen i USA.
Kan jeg velge Studio-regionen min i Revu for iPad?
Muligheten til å velge Studio-regionen din ble lagt til i en nylig oppdatering. Oppdater Revu for iPad for å sikre at du bruker den nyeste versjonen. Slik endrer du Studio-region:
  1. Åpne Preferanser -vinduet.
  2. Velg Studio fra sidepanelet.
  3. I Server-feltet skriver du inn URL-adressen for den foretrukne Studio-forekomsten din, for eksempel https://bluebeamstudio.se.
  4. Lukk Preferanser-vinduet.
Revu for iPad skal nå være koblet til din foretrukne Studio-region.
Støtter desse Studio-regionene godkjenning med to faktorer?
Godkjenning med to faktorer ikke er tilgjengelig for øyeblikket.

Region-spesifikke vanlige spørsmål

Studio SE  – https://bluebeamstudio.se

Hvor lagrer Studio SE dataene mine?

Studio SE-serverregionen er plassert på en AWS-forekomst i Stockholmsregionen.

Er Studio SE i samsvar med personvernforordningen?

Ja.

Teamet mitt snakker svensk. Vil alt bli lokalisert for dem i den svenske Studio-forekomsten?

• Svenske brukere som får tilgang til Studio fra Revu for Windows, kan forvente et fullstendig svensk grensesnitt.
  • E-post sendt fra Studio er for øyeblikket bare tilgjengelig på engelsk, uavhengig av hvilken forekomst en bruker tar i bruk.
  • Studio-portalen er bare tilgjengelig på engelsk.

Teamet mitt snakker ikke svensk. Vil de fremdeles kunne bruke Studio SE?

Ja, siden valget av server ikke er knyttet til brukerspråkinnstillinger, kan du koble til en hvilken som helst Studio-forekomst mens du har et hvilket som helst støttet språk valgt for Revu-preferansepanelet. Automatiserte e-postmeldinger fra Studio vil imidlertid fortsette å være engelsk foreløpig.

Når vil du ha Studio (brukergrensesnittet, e-post, osv.) tilgjengelig på andre språk?

For øyeblikket kan vi ikke gi en bestemt tidslinje for å oversette alt Studio-innhold til språk utover engelsk.
Studio DE  – https://bluebeamstudio.de

Hvor lagrer Studio DE dataene mine?

Studio DE-serverregionen er plassert på en AWS-forekomst i Frankfurt.

Er Studio DE i samsvar med personvernforordningen?

Ja.

Teamet mitt snakker tysk. Vil alt bli lokalisert for dem i den tyske Studio-forekomsten?

• Tyske brukere som får tilgang til Studio fra Revu for Windows, kan forvente et fullstendig tysk grensesnitt.
  • E-post sendt fra Studio er for øyeblikket bare tilgjengelig på engelsk, uavhengig av hvilken forekomst en bruker tar i bruk.
  • Studio-portalen er bare tilgjengelig på engelsk.

Teamet mitt snakker ikke tysk. Vil de fremdeles kunne bruke Studio DE?

Ja, siden valget av Studio-forekomst ikke er knyttet til brukerspråkinnstillinger, kan du koble til en hvilken som helst Studio-forekomst mens du har et hvilket som helst støttet språk valgt for Revu-preferansepanelet. Automatiserte e-postmeldinger fra Studio vil imidlertid fortsette å være engelsk foreløpig.

Når vil du ha Studio (brukergrensesnittet, e-post, osv.) tilgjengelig på andre språk?

For øyeblikket kan vi ikke gi en bestemt tidslinje for å oversette alt Studio-innhold til språk utover engelsk.
Studio AU – https://bluebeamstudio.com.au

Hvor lagrer Studio AU dataene mine?

Studio AU-serverregionen er plassert på en AWS-forekomst i Sydney.

Hvordan overholder Studio Australia Australia Privacy Act?

Australian Privacy Principles er et rammeverk for personvern som styrer rettighetene og forpliktelsene som bedrifter har i forhold til:
  • Innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger.
  • Integriteten til og retting av personopplysninger.
  • Fysiske personers rett til å få tilgang til personopplysningene sine.
Bluebeam Studio i Australia overholder Australian Privacy Principles. Vi har evaluert og oppdatert våre interne kontroller og administrasjonspraksis for å håndtere personopplysningene til våre australske brukere på en forskriftsmessig måte. Vi har også implementert et nytt sett med bruksvilkår spesifikt for Australia for bruken av Studio Australia. Samsvar er viktig for oss i Bluebeam, og vi vil fortsatt være en pålitelig partner for kundene våre over hele verden. Hvis du har noen spørsmål utover dette, må du gjerne ta kontakt på: privacypolicy@bluebeam.com
Studio UK – https://bluebeamstudio.co.uk

Hvor lagrer Studio UK dataene mine?

Studio UK-forekomsten er plassert på en AWS-forekomst i London.

Vil US- og UK-forekomstene fremdeles overholde personvernforordningen når Storbritannia forlater EU?

Ja. Vi har nylig oppdatert våre Bruksvilkår for Studio som gjelder for Bluebeam-brukerkontoen din og bruken av Bluebeam Studio. Endringene ble gjort for å sikre at tjenestene våre fortsatt samsvarer med personvernforordningen (GDPR) når Storbritannia forlater Den europeiske union (EU). Nærmere bestemt har vi lagt til standard kontraktsvilkår (SCC) for å sikre at kunder bosatt i EU fortsatt får tilgang til UK-forekomsten når de bruker Bluebeam Studio.Hvis du har spørsmål eller vil ha mer informasjon, kan du sende en e-post til gdpr@bluebeam.com.

Fremgangsmåte

Revu 20

Revu 2019

Studio

Du kan endre Studio-region til regioner utenfor USA ved behov.