Kompatibilitet og systemkrav

• Revu 21

Gå til andre versjoner:

Kompatibilitet og systemkrav for Bluebeam® Revu® 21

Operativsystemer

• Windows® 11 (64-biters)
  • Windows® 10 (64-biters)
Revu er ikke kompatibel med Windows 10 i S-modus siden Windows 10 i S-modus bare tillater installasjon av apper fra Microsoft Store.

.NET Framework

Som en del av installasjonen blir Microsoft® .NET Framework 4.8 installert, hvis .NET 4.8 eller nyere ikke allerede finnes på arbeidsstasjonen.

Maskiner med Windows 10 må ha jubileumsoppdateringen av Windows 10 eller nyere for å installere .NET Framework 4.8. Se nettstedet til Microsoft for å få mer informasjon.

Plugins

Hver utgave av Bluebeam Revu (Standard, CAD og eXtreme®) inneholder ulike sett plugin-moduler for oppretting av PDF-filer med ett klikk.

Microsoft Office®

Standard CAD eXtreme

Microsoft Office 2010–2021 (Word®, Excel®, PowerPoint®) og Office 365® (støttes med lokalt installerte programmer). Tidligere versjoner av Office- og Office 365 Online-apper støttes via Bluebeams PDF-skriver.

Microsoft Outlook® 2010–2019

SharePoint®

Standard CAD eXtreme

SharePoint® On-Premise Server 2019–2021, SharePoint® Online 2013–2021

* Konfigurasjonskomponent til serveren for integrering av Internet Explorer kan velges. Denne komponenten krever Internet Explorer 11.

Hvis du vil ha mer informasjon om støtte og kompatibilitet i forbindelse med SharePoint, kan du se Installere SharePoint-integrasjonsappen.

Hvis du bruker en eldre versjon av Revu eller foretrekker å bruke Internet Explorer, kan du se Bruke plugin-modulen for Internet Explorer med SharePoint.

ProjectWise®

Standard CAD eXtreme

ProjectWise CONNECT Edition v10

AutoCAD®

CAD eXtreme

AutoCAD 2019–2023 (også kompatibel med Autodesk®-produkter bygget på AutoCAD-plattformen, inkludert arkitektur, bygg- og anleggsvirksomhet, mekanisk osv.).

* Bluebeam støtter kun AutoCAD som kjører på Windows-versjoner støttet av Autodesk.

AutoCAD (oppretting av 3D-PDF)

CAD eXtreme

AutoCAD 2019–2023

AutoCAD LT®

Standard CAD eXtreme

AutoCAD LT 2019–2023

AutoCAD LT støttes av Bluebeams PDF-skriver. En verktøylinje med to knapper legges til i AutoCAD LT, som bruker Bluebeams PDF-skriver til å opprette PDF-filer.

Revit®

CAD eXtreme

Revit 2017–2023

Revit (opprettelse av PDF-fil i 3D)

CAD eXtreme

Revit 2017–2023

CAD eXtreme

Navisworks Manage 2017–2023, Navisworks Simulate 2017–2023

SolidWorks®

CAD eXtreme

SolidWorks 2017–2021

Andre programmer

Standard CAD eXtreme

Bluebeams PDF-skriver fungerer med alle CAD- og Windows-programmene som er installert på PC-en din, f.eks. AutoCAD LT, Revit LT, eldre versjoner av Revit, Autodesk Inventor og MicroStation.

Bluebeams PDF-skriver støtter ikke virtualisering, ny navngivning eller utskriftsservere.

Skrifttyper

Bluebeam Revu støtter bare skrifter av typen TrueType (.ttf) og OpenType (.otf).

PDF/A-støtte

Bluebeam Revu støtter oppretting av filer som er PDF/A-1b-kompatible i henhold til ISO®-standarder.

Maskinvare

Kravene nedenfor gjelder for både Windows-datamaskiner og -nettbrett.

Minimumskrav

Vis

1024 x 768

Du må ha en skjermdriver som støtter OpenGL® 3.0 eller høyere for å vise 360°-bilder.

En skjermdriver som støtter enten OpenGL® 3.2 (eller nyere) eller OpenGL® ES 3.0 (eller nyere) er nødvendig.

Prosessor
Stasjonære og bærbare datamaskiner: 1 GHz-prosessor eller tilsvarende (anbefalt, se nedenfor)
Nettbrett: Intel® i3-prosessor eller tilsvarende
Revu støtter for tiden ikke ARM-prosessorer, som blant annet prosessorer i Surface Pro X. Du finner mer informasjon i de vanlige spørsmålene til Microsoft.
RAM
8 GB (64-biters Windows)
Harddisk
Minst 5 GB tilgjengelig plass kan være nødvendig
Bruke Revu med typiske Office-dokumenter
Når du bruker Revu med generelle Office-programmer, kan du bruke en middels god datamaskin som oppfyller kravene ovenfor.
Bruke Revu med store sett med tekniske dokumenter
Hvis du skal jobbe med store tegnesett (for eksempel sett med bygg- og anleggsanbud) der PDF-filene kan inneholde hundrevis av formattegninger, anbefales det at arbeidsstasjonene har tilstrekkelig med minne- og prosessorressurser. En anbefalt maskinvarekonfigurasjon kan være 64-biters Windows med en Intel i5 Dual Core- eller bedre prosessor, og et RAM-minne på minimum 8 GB. Revu kan kjøres på systemer med dårligere spesifikasjoner, men en arbeidsstasjon med disse spesifikasjonene gir optimal ytelse.
Bruke Revu for OCR
OCR er inkludert med 64-biters versjonen av Revu eXtreme. OCR fungerer ikke med 32-biters Revu.

Installasjon

Revu 20

Kompatibilitet

Revu 21, kompatibilitet og systemkrav. Når operativsystemer 10, der PDF-filene kan inneholde hundrevis av tegninger i stort format, brukes, anbefales det at arbeidsstasjonene har tilstrekkelig med minne- og prosessorressurser. En anbefalt maskinvarekonfigurasjon kan være 64-biters Windows med en Intel i5 Dual Core-prosessor eller bedre, og minimum 8 GB RAM.