Bluebeam Drawings-innføring

Bluebeam-tegninger støttes ikke lenger. Les mer.

Hva er Bluebeam Drawings?

Drawings gir deg friheten til å se tegninger på alle enheter – og hvor som helst. Alle tegninger er optimert for nettet og mobile enheter og kan ses gratis.

Hvordan får jeg tilgang til Bluebeam Drawings?

Du kan gå til Bluebeam Drawings på netteller Drawings-mobilappen.

Hvordan fungerer opplastingen?

Når filene dine er klare til å sendes til feltet, må de lastes opp til Drawings-nettappen.Når en Drawing Uploader legger til en fil i Drawings, startes en rekke skyprosesser:
  • Konverterer PDF-er til enkeltsider
  • Identifiserer tegningens nummer og tittel
  • Oppdager tegningsdisiplinen med tegningsnummeret
  • Oppdager og administerer nye tegningsversjoner
  • Finner og oppretter arkkoblinger for enkel navigering
Drawings er optimert med United States National CAD Standard® (NCS). Tradisjonelle disiplindesignatorer (A for arkitektur, C for civil osv.) som vises i et arks tegningsnummer identifiseres med Drawings og brukes til å kategorisere hvert opplastede ark i den passende disiplinen. Disse innstillingene kan tilpasses, slik at Drawings kan gjenkjenne og tilordne designatoren og den korresponderende disiplinen i alle prosjekter du deltar i

Hvordan distribuerer jeg tegninger?

Når behandlingen er fullført, sender Drawings et e-postvarsel til brukere som har tillatelse til å publisere. Brukere med publiseringstillatelse kan:
  • Gjennomgå: Gjennomgå og bekrefte den automatisk oppdagede tegningsinformasjonen.
  • Publisere: Sende tegninger til prosjektpartnere i feltet.
  • Dele: Invitere andre til å se publiserte tegninger gratis på alle enheter.

Hvordan får jeg tilgang til Drawings-appen på mobil?

1. Last ned Bluebeam Drawings -appen som er tilgjengelig for iOS og Android.
  2. Logg på med Bluebeam ID.
  3. Når du åpner applikasjonen, ser du prosjektene i skyen.
  4. Velg et prosjekt og trykk på «Download Project».
Du kan nå se prosjektet på enheten din. Sveip for å enkelt navigere mellom ark, knip sammen eller dobbelttrykk for å zoome, og klikk for å få tilgang til et ark, dokument og nettlenker som tidligere har blitt lagt til.

Må jeg ha Revu for å se tegninger?

Du trenger ikke Revu for å se ark i Drawings. Du trenger bare en Bluebeam ID og nett- eller mobilappen til Drawings. Brukere som må laste opp og distribuere ark trenger Revu 2018 med vedlikehold.Invitasjoner kan sendes fra Drawings’  nettapp ved å gå til Settings og klikke på Invite øverst til høyre.

Hvor mange ark kan jeg laste opp til Drawings?

Drawings’ arkbegrensninger basert på antall lisenser i Revu-lisensen med vedlikehold:
  • 1–4 lisenser: Begrenset til 5000 ark
  • 5–49 lisenser: Begrenset til 25 000 ark
  • 50–499 lisenser: Begrenset til 100 000 ark
  • 500+ lisenser: Begrenset til 500 000 ark

Kan jeg få tilgang til Drawings uten Internett-tilkobling?

Bluebeam Drawings er tilgjengelig for bruk uten Internett-tilkobling på mobilappen.

Hvor mange filtyper kan lastes opp til Drawings?

Det er bare mulig å laste opp PDF-filer til Drawings.

Drawings-tillatelser

Jeg vil se ark i Drawings:

For å se Drawings, trenger du en Bluebeam ID som du kan opprette når du logger på for første gang. Når du er logget på, kan du velge et prosjekt fra listen og se arkene som er publisert der.

Jeg vil publisere ark i Drawings:

For å gjennomgå og publisere i Drawings, trenger du Full kontroll -tillatelse av eieren til prosjektet du jobber med. Hvis du er prosjekteier, har du allerede denne tillatelsen. Hvis ikke, må prosjekteieren eller en annen person med Full kontroll i prosjektet gi deg tillatelse.  Hvis du vil ha mer informasjon om disse tillatelsene, kan du klikke her.

Jeg vil laste opp ark i Drawings:

For å laste opp ark i Drawings, må du ha rollen Drawings Uploader.  Drawings Uploadere kan tildeles i Gateway av en Gateway-administrator. Gateway-administratorene er vanligvis personen som har kjøpt Revu, eller IT-administratoren din.  Hvis du vil være Drawings Uploader, må du ta kontakt med dem. Finn ut mer om Drawings Uploadere her.Som Drawings Uploader trenger du likevel Full kontroll -tillatelser i prosjekter når du vil laste opp filer til Drawings. Se Drawings-brukertillatelser-guiden for mer informasjon.For mer informasjon om opplasting og publisering, se vår dedikerte artikkel.

Tegninger