Vanlige spørsmål om livssyklusslutt (EOL)

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og eldre
  • Vu 2017 og eldre
  • Bluebeam Drawings
Bluebeam flytter Revu fra en lisens- og vedlikeholdsbasert modell til en abonnementsmodell. Se vanlige spørsmål om Bluebeam-abonnement for mer informasjon.

Bluebeam bygger en bedre fremtid ved å investere i ny teknologi og produktforbedringer som mestrer bransjens vanskeligste utfordringer. Vi fortsetter å investere i fremtiden og derfor kommer det en tid når vi ikke lenger kan støtte eller garantere integriteten til de gamle versjonene våre.

Når dette er sagt, har vi en rekke produkter som ikke lenger støttes etter . Se tabellen og vanlige spørsmål nedenfor for å få vite mer om dette EOL-programmet og hvordan det påvirker brukere som deg.

Hvis du for tiden bruker en eldre versjon av Revu, kan du oppgradere lisensen din til den nyeste versjonen gratis hvis du har aktivt vedlikehold, eller du kan kjøpe en oppgradering i nettbutikken, på telefon eller på bestilling. Ta kontakt med oss for å få et pristilbud for en oppgradering.

EOL – definisjoner og datoer

Datoene i tabllen nedenfor gjelder for følgende produkter i vår aktuelle EOL-utrulling:

Fase Beskrivelse DATO
Utviklingsslutt (EOD) Bluebeams produkt/utvikling vil ikke lenger vil gjøre feilrettinger/oppdateringer tilgjengelige for det bestemte produktet etter en viss dato. Alle produktene i EOL-programutgivelsen har allerede nådd datoene for utviklingsslutt.
Salgsslutt (EOS) Bluebeam slutter å selge det bestemte produktet eller tjenesten og vil ikke lenger tillatte at flere brukerlisenser eller nedgraderinger legges til.
Opphør av støtte Bluebeam vil ikke lenger tilby teknisks støtte for det identifiserte produktet fra en viss dato. , eller 12 måneder etter salgsslutt
Livssyklusslutt (EOL) Berørt sluttbrukertilgang til Studio og andre skybaserte tjenester slutter å fungere fra en viss dato. Perpetual-lisenser kan ikke lenger overføres eller registreres på nytt for det gitte produktet. , eller 12 måneder etter salgsslutt
Hvis du vil se en fullstendig liste over produkter som nærmer seg eller har nådd EOL, kan du se Bluebeams støtte for livssyklusslutt (EOL).

Spørsmål om livssyklusslutt

Hvorfor håndhever Bluebeam dette EOL-programmet?

Bluebeam investerer i en ny infrastruktur og teknologi med en visjon om å levere en fullstendig sky- og datasentrert portefølje. Vi skifter fokus mot utvikling og investering i tråd med visjonen vår for fremtiden, og kan derfor ikke lenger støtte eller garantere integriteten til de gamle versjonene våre.

Hvorfor kunngjør Bluebeam salgsslutt nå, mens den offisielle datoen for livssyklusslutt er minst 12 måneder senere?

Det er vanlig å håndheve salgsslutt før livssyklusslutt, og Bluebeam vil sikre at vi kan oppfylle forpliktelsene våre i henhold til aktive avtaler, inkludert oppfyllelse av vedlikehold og garantier.

Hvordan fungerer prosessen for oppgradering av versjonen min?
  • Kunder med vedlikehold kan oppgradere disse brukerlisensene med standardprosessene.
  • Kunder uten vedlikehold kan kjøpe en oppgradering via de vanlige kanalene: nettbutikk, telefonbestilling eller innkjøpsordre. Ta kontakt med oss for å få et pristilbud for en oppgradering.
Kommer Bluebeam til å fortsette å støtte Revu 20?

Vi forventer å fortsette støtten for Revu 20 til midten av 2024. Hvis og når Revu 20 blir en del av Bluebeams EOL-program, vil rimelige varsler gis minst 12 måneder i forveien.

Hvordan vet jeg hvilken versjon av Revu jeg bruker?

Hvis du vil vite hvordan du sjekker Revu-versjonen din, kan du se denne artikkelen.

Bør jeg skifte til Revu 20 eller vente på den neste versjonen?

Hvis du er en ny kunde , oppfordrer vi deg til å komme i gang med Revu 21 nå, slik at du kan maksimere produktiviteten med vår nyeste abonnementsbaserte pc-løsning, som tilbyr:

• Enklere tilgang til arbeidet ditt – inkludert markeringer, Tool Chest og dokumenter – fra arbeidsplassen, arbeidsbrakka og hjemmet ditt
  • Mer mobilitet med en sømløs tilkobling til vår nye serie med skybaserte løsninger, Bluebeam Cloud
  • Større fleksibilitet med Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud tilgjengelig på opptil tre enheter, med én enkelt abonnementskonto
  • Tilgang til bedre sikkerhet med introduksjonen av Single-Sign-On (SSO)

Klikk her for mer informasjon om Bluebeam-abonnement.

Hvis du er en eksisterende kunde, oppfordrer vi deg til å oppgradere til Revu 21. Se denne artikkelen for mer informasjon.

Kan jeg nedgradere lisensen min til en eldre versjon hvis jeg kjøper/har Revu 20?

Fra og med avsluttes salget av Revu 2019 og tidligere versjoner, så nedgraderinger til disse versjonene er ikke lenger tilgjengelige.

Kan jeg legge til flere brukerlisenser i den nåværende lisensen min for Revu 2019 eller eldre?

Salget av Revu 2019 og tidligere avsluttes fra og med . Nå kan nye lisenser kun legges til støttede Revu-lisenser (dvs. Revu 20 eller Revu 21).

Kan jeg fjerne brukerlisenser på Revu 2019 eller eldre etter datoen for salgsslutt?

Du kan flytte eksisterende lisenser til andre enheter frem til livssyklusslutten (EOL) trer i kraft ().

Hva hvis jeg har et eldre produkt med vedlikehold med en gyldighet over datoen for livssyklusslutt?

Du kan uten kostnad oppgradere til en versjon av programvaren som støttes.

Kan jeg fremdeles bruke Revu 2019 eller eldre hvis jeg velger å ikke oppgradere?

Når datoen for livssyklusslutt er nådd, vil utgåtte versjoner av Revu som bruker Perpetual- eller Enterprise-lisenser fremdeles kunne fungere, men Bluebeam kan ikke garantere at de fungerer uten problemer. Teknisk støtte og tilgang til Studio-funksjoner vil ikke lenger være tilgjengelig for disse versjonene.

Vil Studio-funksjonene slutte å fungere?

Nei, det vil de ikke. Bluebeam investerer i en oppdatert og moderne plattform for Studio som vil levere et svært pålitelig miljø for brukerne våre. Dessverre kan ikke den opprinnelige plattformen som har blitt brukt av Studio-brukere tidligere ikke lenger utvides samtidig som vi kan levere pålitelige funksjoner som fungerer effektivt for brukerne våre i fremtiden. Den vil derfor opphøre fra . Den erstattes av en ny Studio-plattform som integreres i Revu 20 og fremtidige utgivelser.

Jeg bruker for tiden Bluebeam Drawings. Hvilke muligheter har jeg nå som produktet opphører?
  • Du kan bruke Revu for iPad-appen til å enkelt vise og markere dokumenter, samt samarbeide med prosjektets interessenter. Klikk her for å finne ut mer.
  • Prøv Bluebeam Cloud, vår nye abonnementsbaserte nett-/mobilløsning som gjør tegninger, markeringer og kommentarer tilgjengelige fra en nettleser eller en iOS-app. Klikk her for å registrere deg for en gratis prøveversjon.
Berører dette alle Studio-servere i alle regioner?

Ja.

Berøres Revu for iPad av dette?

Støtte for iPad berøres ikke av denne planen.

Berøres Studio Prime eller Studio Enterprise av dette?

Støtte for Studio Prime berøres ikke av denne planen. Men en versjon av Revu 20 eller nyere kreves for å få tilgang til Studio via Revu etter .

Brukere av Studio Enterprise eller eldre versjoner av Revu mister ikke Studio-funksjoner, siden de ikke har tilgang til Bluebeams skybaserte produkter. Alle som bruker Studio Enterprise med en Perpetual- eller Enterprise-lisens, mister ikke tilgang før de må registrere/omregistrere brukerlisensene for 2019 eller eldre versjoner.

Men alle som bruker Open Licence må oppdatere til Revu 20 eller nyere for å fortsette arbeidet etter EOL-datoen.
Jeg er vant til det klassiske brukergrensesnittet i eldre versjoner av Revu. Hvordan kan jeg lære mer om det nyeste brukergrensesnittet?

Selv om brukergrensesnittet ble endret i Revu 2018, har brukerne våre med litt tilvenning merket at det oppdaterte grensesnittet er enklere å navigere med raskere arbeidsflyter på grunn av færre klikk og mer eiendom for dokumentene. Hvis du trenger hjelp til å bli kjent med det nye brukergrensesnittet, inneholder Revu 20 flere nyttige veiledninger i appen, og støttesiden vår inneholder også nyttige artikler som hjelper deg med overgangen:

Hvilke spesifikke kjøpsalternativer er tilgjengelige for kunder som vil kjøpe en eldre versjon eller salgsslutt?

Etter vil den eneste muligheten være å oppgradere til en støttet versjon av Revu.

Se denne artikkelen for mer informasjon om støttede produkter/versjoner og støttenivåer.
Hvordan finner jeg ut om Revu 21 støtter operativsystemet mitt dersom jeg må oppgradere?
Hva skjer med Studio-økten/-prosjektet etter EOL-datoen hvis jeg ikke oppgraderer til en støttet versjon av Revu?

Alle Studio-data håndteres i henhold til våre gjeldende retningslinjer for oppbevaring av data. En økt slettes permanent fra Bluebeam-serveren etter 180 dagers inaktivitet. Du kan til enhver tid før denne slettingen logge på Studio med en støttet versjon av Revu og laste ned filer du har lagret der.

Studio-prosjekter blir ikke arkivert eller slettet automatisk, og kan bare slettes av prosjekteieren eller en bruker med Full kontroll-tillatelse. Hvis et Studio-prosjekt slettes av prosjekteieren, kan det gjenopprettes i opptil 120 dager. Etter 120 dager slettes prosjektet permanent fra serveren.

Vi bruker en eldre versjon av tredjepartsprogramvare (f.eks Windows, AutoCAD, Revit, SolidWorks) som ikke er kompatibel med Revu 21, og jeg trenger derfor den eldre versjonen av Revu.

Vi anbefaler deg å oppgradere til kompatible versjoner av alle programvarepakker for å sikre at arbeidsflytene dine støttes fullstendig. Men hvis du velger å fortsette med en eldre versjon av Revu som er kompatibel med eldre programvare du kjører, bør du huske på at du ikke lenger kan administrere lisensen din etter livssyklusslutt, og at du mister tilgangen til Studio.

Jeg jobber i et stort selskap. Hvordan kan jeg fastslå hvem som er administrator/eier av Revu-lisensen min?

Vi anbefaler deg å ta kontakt med IT-avdelingen, siden de sannsynligvis eier programvarelisensen din.

Hva skjer fremover med brukere av Vu 2017 eller eldre?

Studio-samarbeidspartnere som ikke har en Revu-lisens kan få Vus funksjoner for tilgang til økter eller prosjekter ved å laste ned Revu 20 og kjøre programmet i visningsmodus. Se Visningsmodus eller markeringsmodus for mer informasjon.