Feil: «Oi sann! Noe gikk galt  …» når du prøver å opprette en Studio-konto

Gjelder:

• Revu 21

Problem

Når du prøver å opprette en ny Studio-konto i Revu, får du denne meldingen sammen med dialogen:

«Oi sann! Noe gikk galt. Prøv på nytt. Ta kontakt med osssupport.no@bluebeam.com hvis problemet vedvarer.»

«Oi sann! Noe gikk galt  ...» under oppretting av en Studio-konto

Årsak

Hvis du får denne meldingen, er det et problem med konfigurasjonen av e-postadressen din for Bluebeam ID (BBID) på serverdelen til Studio-serveren.

Løsning

Ta kontakt med Bluebeams tekniske støtte med e-postadressen du brukte til å opprette en Studio-konto for å løse dette problemet.

Revu 21

Feilsøking

Få hjelp til å opprette en Studio-konto når du får meldingen «Oi sann, noe gikk galt  …»