Feilmelding: «Angi en gyldig e-postadresse. E-postadressen finnes ikke.»

Gjelder:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du får denne feilmeldingen når du forsøker å logge på Bluebeam Studio og/eller tilbakestiller passordet for Bluebeam ID (BBID):

Angi en gyldig e-postadresse. E-postadressen finnes ikke.

Årsak

Hvis du får denne feilen, betyr det at BBID og Studio-kontoen din ikke er konfigurert.

Løsning

Slik konfigurerer du kontoen din:

1. Gå til siden Bluebeam Opprett konto i en nettleser.
  2. Skriv inn all nødvendig informasjon i hvert felt.
    Passordet ditt bør bestå av mellom 8 og 32 tegn, med minst én stor bokstav, én liten bokstav, ett tall og ett spesialtegn (som !@#$%^&*). For å følge beste praksis bør passordet ditt ikke inneholde noen del av e-postadressen din for BBID.
  3. Velg Opprett konto.

Når du har opprettet kontoen, mottar du en e-post som ber deg om å bekrefte BBID. Når du har klikket på bekreftelseskoblingen, vil du få tilgang til Studio.

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Feilsøking

Feilmelding

Studio

Finn ut hvordan du bekrefter Bluebeam ID-kontoen (BBID) din når koblingen for å bekrefte kontoen din er utløpt.