Feil: «Beklager, det ser ikke ut til at denne kombinasjonen stemmer …»

Gjelder:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du får denne feilmeldingen når du forsøker å logge på Studio eller går til Bluebeam Gateway med Bluebeam ID (BBID):

Beklager, det ser ikke ut til at denne kombinasjonen stemmer. Sjekk dette: e-postadressen, passordet eller den valgte regionen.

Beklager, det ser ikke ut til at denne kombinasjonen stemmer .... Studio-feil

Årsak

Du kan få denne feilmeldingen av følgende årsaker:

• Du skrev inn feil e-postadresse for BBID.
  • Bluebeam ID ble ikke opprettet enda.
  • Kontoen din er i forhåndsopprettet status.
  • Kontoen din ble deaktivert.

Løsning

Opprett en konto og prøv på nytt.

Hvis du fortsatt får denne feilen når du har tilbakestilt passordet og/eller har bekreftet kontoen din, må du kontrollere at du har valgt riktig serverregion og skrevet inn e-postadressen riktig.

Hvis ingen av løsningsforslagene over løser problemet, kan du ta kontakt med support.no@bluebeam.com og be om å få kontoen din aktivert på nytt.

Hvis BBID-kontoen din ble deaktivert på forespørsel av virksomheten din, trenger Bluebeams tekniske støtte godkjenning fra den opprinnelige autoriteten som forespurte deaktiveringen.