Hvordan lagre og få tilgang til Studio Project-filer direkte fra arbeidsområdet

Gjelder:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versjoner:

Du kan åpne og lagre PDF-filer i en Studio-prosjektmappe i Revu uten å starte Studio. Denne funksjonen er tilgjengelig via verktøylinjen Dokumentbehandling og ber deg logge inn med BBID-opplysningene dine. Den er spesielt nyttig hvis du og/eller teamet ditt primært jobber med filer i Studio. Slik bruker du den:

Lagre et PDF-dokument med Dokumentbehandling

1. I Revu åpner du PDF-filen du vil lagre.
  2. Velg alternativet Bluebeam Studio-prosjekter i nedtrekksmenyen i verktøylinjen for Dokumentbehandling hvis det ikke allerede er valgt.
    Hvis verktøylinjen ikke vises, går du til Verktøy> Verktøylinjer og velger Dokumentbehandling.
  3. Klikk på Lagre som (DMS) . Du blir bedt om å logge inn på Bluebeam Studio hvis du ikke allerede er logget inn.
  4. Når dialogen Lagre prosjektfil vises, dobbeltklikker du på det ønskede prosjektet og mappen. Klikk på OK for å laste opp dokumentet til prosjektet.

Angi Studio som standardplassering for åpning/lagring

Hvis du vil angi Studio som standard plassering for åpning/lagring for å gå til Studio-prosjektfiler direkte fra Revu-arbeidsområdet, kan du følge trinnene nedenfor:

1. Åpne Revu og gå til Revu > Innstillinger  (Ctrl+K).
  2. Velg Studio  > Alternativer.
  3. Forsikre deg om at boksen Åpne og lagre filer til Studio kun fra verktøylinjen er valgt.

studio_options

Revu bruker nå Studio-prosjektplasseringer automatisk når du åpner/lagrer et PDF-dokument mens du er logget inn med BBID-kontoen din.

Når denne innstillingen er aktivert, kan du enkelt gå til Studio-prosjektfiler for sett- eller satsvis-prosesser uten å måtte bytte til Studio-fanen.

Du har fremdeles muligheten til å åpne filer fra den lokale disken din, selv om Studio er angitt som standard.

Hvis du vil gå tilbake til å bruke den lokale stasjonen som standard, kan du gå til Revu > Innstillinger (Ctrl+K) > Studio > Alternativer og merke av i avmerkingsboksen Åpne og lagre filer til Studio kun fra verktøylinjen igjen.

Fremgangsmåte

Revu 2019

Studio

Revu 20

Andre versjoner av denne artikkelen

Revu 2017 og eldre

Har du noen gang ønsket å lagre et åpnet PDF-dokument direkte i et Studio-prosjekt uten at du må gå til Studio-fanen? Det grunnleggende konseptet går ut på å bruke Dokumentbehandling-fanen til å få tilgang til prosjektet og laste opp dokumentet. Men la oss ta en nærmere titt på prosessen.

Du må først sørge for at verktøylinjen Dokumentbehandling er synlig og stilt inn slik at den kobler til Bluebeam Studio-prosjektene dine. Hvis dette ikke er tilfelle, klikker du på Vis > Verktøylinjer toolbars-32x32_20x20 og velger den fra menyen, før du velger Bluebeam Studio-prosjekter i nedtrekksmenyen når verktøylinjen åpnes.

Doc-Mgmt-Toolbar

Når dette er gjort, åpner du PDF-dokumentet og klikker på Lagre som (DMS) dms-save i verktøylinjen Dokumentbehandling. Da åpnes dialogboksen Lagre prosjektfil.

Save_Proj_File

Du blir bedt om å logge inn på Bluebeam Studio hvis du ikke allerede er logget inn. Hvis du allerede er logget inn på et Studio-prosjekt, viser dialogboksen Lagre prosjektfil en liste med filene den inneholder.

Hvis du ikke allerede er i et Studio-prosjekt, må du dobbeltklikke på prosjektet du vil lagre filen til. Dette fører deg inn i prosjektet. Der får du se en liste over eksisterende dokumenter. Klikk på OK for å laste opp det nye dokumentet til prosjektet.

Save_Proj_File-Listed_Files-PIX

Hvis du vil lagre et annet åpnet PDF-dokument i samme prosjekt, må du bare klikke på Lagre som dms-saveog du sendes til samme plassering der du kan klikke på OK for å fullføre prosessen. (Hvis du ser at du er i feil prosjekt, klikker du på Opp file-access-folder-level-up og dobbeltklikker på et annet prosjektnavn.) Du kan også ombestemme deg når som helst og klikke på Lagre til disk slik at du kan lagre filen på en lokal stasjon eller nettverksstasjon.

Opp file-access-folder-level-up-knappen er ikke aktiv hvis du allerede er logget inn på et prosjekt som du har gått til i Studio-fanen. I dette tilfellet kan du bare lagre i dette prosjektet. Hvis du må lagre dokumentet i et annet prosjekt, må du lukke åpnede filer fra det aktuelle prosjektet. Klikk på Forlat studio-leavei Studio-fanen og følg trinnene som ble beskrevet tidligere for å lagre filen.

Angi Studio som standardplassering for åpning/lagring

Hvis du vil angi Studio som standard plassering for åpne/lagre i stedet for å åpne fra Lokal disk, kan du følge trinnene nedenfor:

1. Åpne Revu og gå til Innstillinger > Preferanser (Ctrl+K).
  2. Velg Studio > Generelt
  3. Forsikre deg om at boksen Integreres bare i verktøylinjen ikke er krysset av.

Revu bruker nå Studio-prosjektplasseringer automatisk som standard.

Fremgangsmåte

Revu 2017 og eldre

Studio

Du kan lagre en åpen PDF-fil i et Studio-prosjekt ved å bruke verktøylinjen for Dokumentbehandling.