Bruke Bluebeam Revu Tool Chest til å lagre egendefinerte merknader og verktøysett

Tool Chest™ i Bluebeam Revu er en kraftig funksjon som gjør kommentering i dokumenter mye mer effektivt ved å gi deg et sted å lagre de egendefinerte merknadene i et sentralt og lett tilgjengelig sted uten å måtte gjenskape dem. Tool Chest har en rekke nyttige verktøysett og samlinger av merknader inkludert, men du kan også opprette og dele dine egne verktøysett med egendefinerte merknader og målinger. De kan lagres i det medfølgende verktøysettet Mitt verktøy eller i et eget tilpasset verktøysett.Du kan for eksempel lagre ett standardutseende for merking ved hjelp av Merking-knappen på verktøylinjen, mens med Tool Chest kan du lagre og få tilgang til flere kombinasjoner av farger og tykkelser med ett klikk.Opprette et verktøysett:

1. Klikk på Administrere verktøysett øverst i Tool Chest-kategorien.
  2. Klikk på Legg til-knappen.
  3. Klikk på Ny, skriv inn en tittel, og klikk på OK.
Når du har opprettet et verktøysett, kan du begynne å sette inn merknader. Du kan gjøre dette enten ved å høyreklikke på en merknad og velge Legg til i Tool Chest og deretter velge ønsket verktøysett, eller ved å ta tak i merknaden fra verktøysettet Nylig brukte verktøy og dra den inn i verktøysettet. (Merk: Verktøysettet Nylig brukte verktøy lagrer ikke merknadene dine når du har lukket Revu.)Her er to viktige ting du må huske på om merknader som er lagret i Tool Chest:
  1. For merknader som er lagret i Tool Chest som ikke er gruppert, kan du enkelt dobbeltklikke på dem for å veksle mellom tegnemodus (som lager en nøyaktig kopi av merknaden) og egenskaper-modus (som bare kopierer egenskapene til merknaden).
  2. Utseendet på merknaden er ikke det eneste som kan lagres i Tool Chest. Merknader kan ha egendefinerte emner, kommentarer, lag og data for egendefinerte kolonner. Du kan også opprette mer komplekse symboler ved å gruppere flere merknader sammen og deretter legge til de grupperte merknadene i Tool Chest.

Symbol- eller detaljvisning?

Har du flere lignende merknader lagret i Tool Chest som har små, men viktige forskjeller? Velg detaljvisning for å vise valgte verktøysett i en tabell som inneholder symbolet og emne, kommentar og navn i teksten for å skille dem fra hverandre.Du kan endre visningen av et verktøysett ved å klikke på innstillingene til verktøysettet og velge enten Symbol eller Detaljer. Bildet nedenfor viser endring av verktøysettet for sekvenser og handlinger fra den opprinnelige symbolvisningen til den nye detaljvisningen.

Hurtigboks

I Tool Chest kan du skjule verktøysett som du ikke bruker, for å spare plass i Tool Chest-kategorien. Du kan fremdeles få tilgang til symbolene i et skjult verktøysett uten å måtte utvide den først. Bare klikk på den hvite pilen til høyre for innstillingene til det skjulte verktøysettet, og velg en merknad fra hurtigboksen som inneholder merknadene i verktøysettet.