Hvordan legge til avmerkingsbokser i PDF-skjemaer

Denne artikkelen gjelder:

• Revu eXtreme

Selv om brukere kan fylle ut skjemaer i alle versjoner av Revu, kan du bare opprette og redigere PDF-skjemaer i Revu eXtreme. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du legger til et skjemafelt for avmerkingsbokser i et nytt eller eksisterende skjema. Se PDF-skjemaer for en oversikt over panelene Innstillinger for skjemaer og skjemafelter.

Legge til en avmerkingsboks i et skjema

Slik legger du til en avmerkingsboks i et PDF-skjema:

1. Gå til Verktøy > Skjemaer > Avmerkingsboks eller trykk på (Alt+Q) for å åpne Skjema-panelet, og velg Avmerkingsboks i den øverste raden.
    Forms_Panel_Check_Box
  2. Klikk og dra til stedet der du vil plassere avmerkingsbokden i skjemaet.
  3. Velg den nye avmerkingsboksen slik at de gule kontrollpunktene vises.
  4. Høyreklikk og velg Innstillinger, noe som starter panelet Innstillinger for skjemafelt.
  5. Gi det nye skjemafeltet et navn under Generelt. Du kan også redigere utseendet og oppsettet eller legge til en handling.
    Name_Form_Field
  6. Når du er ferdig med å tilpass det nye skjemafeltet, trykker du på Esc for å velge bort avmerkingsboksen.
    Hvis du vil velge et skjemafelt på nytt, må du starte Skjemaer-panelet (Alt+Q) og velge det i listen. Når du er ferdig med å redigere skjemafelter, trykker du på Esc to ganger for å gå helt ut.

Velg skjemafelt

7. Hvis du vil opprette en etikett for det nye avmerkingsfeltet, kan du gå til Verktøy > Markering > Tekstboks. Så klikker og drar du tekstboksen ved siden av skjemafeltet.
    Check_Box_Examples

Du kan også legge til og redigere skjemafelter i PDF-dokumenter og stempler med JavaScript. Se Slik oppretter du interaktive stempler for å få vite mer.

Fremgangsmåte

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

PDF-skjemaer

Du kan opprette og redigere PDF-skjemaer med Revu eXtreme. Finn ut hvordan du legger til avmerkingsbokser som et skjemafelt.