Slik sikkerhetskopierer du Studio-dataene dine

21. mars 2023 avsluttes støtten for Revu 2019 og tidligere, og du kan ikke lenger logge på Studio med disse versjonene. Oppgrader til Revu 21 eller Revu 20 for å sikre fortsatt tilgang til Studio-tjenesten og dataene dine.

Denne artikkelen gjelder:

  • Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og eldre

Før den offisielle EOL-datoen for Revu 2019 og senere (21. mars 2023 ), må du sikkerhetskopiere Studio-øktene og/eller -prosjektene dine for å sikre at du ikke mister viktige prosjektdata. Denne artikkelen dekker hvordan du laster ned økter og prosjekter, slik at du kan laste dem opp til en støttet versjon hvis du velger å oppgradere etter EOL-datoen.

Hvis du oppgraderer til Revu 21 eller Revu 20 før EOL-datoen, forblir dataene dine tilgjengelige fra den opprinnelige Studio-serveren/regionen, og du trenger ikke sikkerhetskopiere øktene eller prosjektene dine.

Fullfør og sikkerhetskopier studioøktene dine

Før du laster ned øktfilene dine, må du først fullføre økten. Bare verter og brukere med tillatelser med full kontroll kan fullføre en økt. Slik gjør du dette:

  1. Bli med Økten og sørg for at ingen andre er aktive for øyeblikket.
  2. Fra  <Øktnavn & ID-menyen>, velger du Fullfør økten. Dialogboksen Fullfør økt vises.

  3. For å inkludere markeringer laget av spesifikke deltakere, velg navnene deres i Inkluder markeringer -listen.
    Eventuelle markeringer som er inkludert i en økt-PDF kan ikke endres når de er lastet opp på nytt til en ny økt.
  4. Velg Lagrei mappe . Dette alternativet lagrer sesjonsdokumentene i en spesifisert mappe, og sikrer at originalfilene ikke overskrives. For å endre standard mappeplassering, velg bla gjennom-ikonet og naviger til et nytt lagringssted. Du kan også velge Undermappe for økt for å opprette en undermappe med Øktnavnet på den angitte plasseringen.
  5. Velg  Lukk filer etter å ha fullført for automatisk å lukke alle øktfiler som for øyeblikket er åpne i Revu.
  6. Hvis du vil generere en rapport for økten, velger du Generer rapport. For å lære mer om øktrapporttyper og -innstillinger, se Generere en øktrapport.
  7. Velg OK  for å fullføre økten.

Økten og filene fra denne fjernes fra Studio-serveren når økten er ferdig.

Hvis du trenger å gjenopprette øktdokumenter, må du først aktivere økten på nytt (innen en begrenset tidsramme) og deretter gjenopprette ønsket(e) øktdokument(er) [EN].

Sikkerhetskopier Studio-prosjektene dine

For å sikkerhetskopiere Studio-prosjektfilene dine kan du laste dem ned til en lokal eller nettverksstasjon.

  1. I Studio, åpne Prosjekt.
  2. Høyreklikk på rotprosjektmappen, en undermappe i prosjektet eller en individuell fil og velg Last ned kopi. Når du laster ned rotprosjektmappen eller en undermappe, vises dialogboksen Vennligst velg en nedlastingsmappe . Hvis du laster ned en enkelt fil, vises dialogboksen Lagre som .
  3. Naviger til ønsket lagringssted og velg Velg mappe (når du laster ned en mappe) eller Lagre (når du laster ned en enkelt fil).
    Når du laster ned en prosjektmappe, blir alt innholdet (inkludert undermapper) og strukturen lastet ned. Når du laster ned prosjektrotmappen, betyr dette at alle prosjektmapper og dokumenter er lastet ned.
    Hvis noen mappetillatelser er satt til Skjult , vil ikke mappen(e) lastes ned selv om de finnes i mappen eller prosjektet du laster ned. Se denne artikkelen for mer informasjon.

Hvis du har ytterligere spørsmål om avviklingen av Revu 2019 og nedenfor, se våre Vanlige spørsmål om livssyklusslutt (EOL).

Fremgangsmåte

Revu 2017 og eldre

Revu 2018

Revu 2019

EOL

Eldre versjon

Studio

Revu 2019 og eldre har nådd livssyklusslutt (EOL). Sikkerhetskopier Studio-dataene dine i disse versjonene før den offisielle EOL-datoen.

Related Articles